Hívj most!

Tel.: (06) 1 4600-535
Tel.: (06) 20 931-3161

Gyere el üzletünkbe!

Budapest, Fogarasi út 198.

Kosár
A kosárban 0 db termék van!
Megbízható forrásból, 100% magyar vállalkozástól!
Hol vagyok? Termékek | Otthoni hifi | Projektorok | Projektorok | JVC DLA-N5B | Vissza

JVC DLA-N5B

Natív 4K HDR 3D házimozi projektor fekete színben
EAN szám: 4975769457159
Így is ismerheted: dlan5b, dla n5b, dla n5b, dila, d-ila, jvc, projektor, projector, vetítő, 4k, 4k natív, 4k native, ultra hd, ultrahd, hdr, hdr10, hlg, high dynamic range, hybrid log gamma, hdmi, high end, high-end

A JVC DLA-N5B natív 4k projektora hamarosan megérkezik! A benne található 0,69 incses 4K egységek által Káprázatos színvilág, valódi feketék, és igazi fehérek mellett, elképesztő kontraszttal párosul a vetített kép. HDR10 és a HLG mind a tökéletességet biztosítja! Az "Auto Tone Mapping" folyamatosan pásztázza a műsoranyag sötét és világos tartalmát, így az adott film alatt, mindig a legoptimálisabb képet láthatjuk!

Ezzel a kiváló projektorral, igazán kompromisszum mentes mozit varázsolhatunk otthonunkba, dedikált moziszobánkba!

Feket és Fehér színben kaphatóTERMÉK TULAJDONSÁGOK
JVC 4K / UHD felbontás
A lényeg a részletekben rejlik!
Élvezd a ultra nagy felbontás előnyeit! A 4K felbontásnak hála még részletesebb, élesebb, szebb képet kapunk minden egyes képkocka esetén!


HDMI
Nagyfelbontású videó és audió
A High Definition Multimedia Interface (HDMI) egy korszerű csatlakozófelület tömörítetlen audio-video adatfolyamok átvitelére. A HDMI-t elsősorban a napjainkban egyre bővülő digitális jelforrások által küldött digitális jelek tökéletes – azaz teljességgel torzítás- és tömörítésmentes – átvitelére tervezték. Ahogyan a digitális televíziózás és az egyéb különféle szórakoztató-elektronikai berendezések mind jobb és szebb képet szolgáltatnak, úgy vált szükségessé egy olyan kábel és hozzátartozó csatolófelület megalkotása, amely ezt az élményt nem rontja le azáltal, hogy a video- és hanganyagot csak tömörítve képes szállítani.

Az otthoni A/V komponensek esetén az ARC (Audio Return Channel) támogatásra is van mód az újabb (v1.4) HDMI csatlakozások esetén. Ez annyit jelent, hogy az ilyen csaltkaozással bíró TV képesek a HDMI kábelen kersztül visszafele, a külső erősítő, vagy házimozi rendszer irányába is hangsávot továbbítani, azaz nincs szükség arra, hogy a felhasználó külön audiokábeleketl (analóg, vagy digitális S/PDIF) használjon, ha a tévéadás vagy a tévébe épített médialejátszó hangját szeretné a külső audioeszköre továbbítani. Egyszóval gazdaságosabb és egyben kényelmesebb használat = ACR!


4K Ultra HD
Még soha nem látott felbontás
Az Ultra HD TV felbontása 4-szer nagyobb a hagyományos Full HD TV-kénél. A 8 milliónál is több képpontból álló felbontásnak, és az egyedülálló Ultra Resolution felkonvertálási technológiának köszönhetően még gyönyörűbb képet élvezhet, az eredeti tartalomtól függetlenül. Nagyobb élesség és mélységérzet, kiváló kontraszt, folyamatos, természetes mozgás és tökéletes részletek.


HDR
Láss többet a valóságból
A HDR10-jel akár 100-szor annyi fényerőt tartalmaz, mint a normál (SDR) jel. Jelentősen növeli a csúcsfényerőt, és közben megőrzi a mély és részletgazdag feketéket, így teljesen új látványt nyújt.


HDCP 2.2
Szerzőijog-védelemmel ellátott tartalom lejátszás
HDCP 2.2 kompatibilis HDMI csatlakozás esetén a HDCP 2.2 szerzői jogvédelemmel ellátott videókat - például 4K tartalmat - lehet lejátszani. A szerzői jogvédelemmel ellátott 4K tartalmak csak HDCP 2.2-kompatibilis HDMI-aljzat használatával tekinthetők meg! A TV és a 4K eszközök HDCP 2.2-kompatibilis HDMI-aljzattal való ellátottságáról mindenképpen olvassa el az adott TV és 4K eszköz használati utasítását.


TERMÉK LEÍRÁS
Főbb jellemzők:
 • Natív Kontraszt: 40 000:1 - Dinamikus Kontraszt:  400 000:1
 • 1 800 Lumen fényerő
 • A Natív 4K képességnek köszönhetően lélelgzet elállító képminőség és felbontás
 • teljes egészében üvegből készült, 65 mm átmérőjű csúcs minőségű lencse
 • HDR (High Dynamic Range) és HLG (Híbrid Log Gamma) kompatibilitás lévén, drámai színvilág és igazán valósághű vetítés
 • Auto Tone Mapping finkció: automatikusan beállítja a HDR10 szabványnak megfelelő képet
 • HDR10 műsoranyag esetén, a projrktor azonnal átkapcsol HDR képmódba
 • Colour Management rendszer: 6-axis Matrix
 • Auto-Calibration Funkció: segítségével minden apró részlet beállítható tetszés szerint (színtér, gamma, tónus, stb.)
 • Továbbfejlesztett "Clear Motion Drive" támogatja a  4K60P (4:4:4) jelet, mely által még soha nem látott mozgó képet nyújt, akadás mentesen
 • Motion Enhance technológia
 • új 0.69 incses 4K D-ILA (4096 x 2160) egység x 3
 • Multiple Pixel Control kép processzor
 • ISF C3 (Certified Calibration Controls) kalibrációs lehetőség, mely által a környezethet igazítható tökéletes képet kapunk
 • 9 féle installációs mód: Lens Control, Pixel Adjustment, Mask, Anamorphic on or off, Screen Adjust, Installation Style, Keystone, Pincushion, and Aspect

Még több információ: https://eu.jvc.com/microsite/eu/NX9N7N5/dla-n5.htmlTudj meg többet a(z) JVC márkáról

A Japán gyártó 1927-ben alakult. Számos fejlesztés fűződik a nevéhez, mint a világ első elektromos orgonája, az első sztereó hangrendszer, az első bakelit lemez lejátszó, az első 2 fejes videomagnója, de hosszan folytathatnánk a gyártó elismert fejlesztéseit. Mára az autó hifi és kamera piac egyik meghatározó szereplője. Autó hifiben levehető előlapú multimédiás készülékei az utóbbi évek egyik legsikeresebb termékei. High-End projektorai, profi GC-PX100 kamerája és minőségi HA-FXZ200 fejhallgatója 2013-2014-es évben EISA díjat is kiérdemelte! 


Bruttó ár:
1.799.990 Ft
Hivatalos magyarországi képviselet,
hivatalos magyarországi jótállással!


Készlet információ:
Fogarasi út:
RAKTÁRON
Külső raktár:
NINCS
Kiszerelés:
db
Garancia:
1 év
Szállítási díj:
Utánvéttel
1 990 Ft
Előre utalással
990 Ft
Ezeket a termékeket is ajánljuk!
Hasonló árú termékeink a kategóriában:

JVC DLA-N5W
Ára: 1.799.990 Ft

JVC DLA-N5W