Hififutár - Oehlbach Beat!

Oehlbach - Beat!, Sztereó RCA kábel 1 méter 2701

EAN/vonalkód: #4003635027011
2701, ob2701, ob-2701, ob 2701

8998 Ft

Az Oehlbach BEAT! egy háromcsillagos, kiváló minõségû, audio RCA kábel. Ezt a prémium kábelt Hifi vagy házimozi rendszerekhez ajánljuk, például CD lejátszók és erõsítõk közé. Árnyékolásának és szerkezetének köszönhetõen gyakorlatilag minden zajnak és zavarnak ellenáll. OFC, oxigénmentes tiszta rézbõl készült a kábel, ami nagyon harmónikus hangzást biztosít. Az érintkezések megbízhatóságáról a fém dugók gondoskodnak, amelyeket 24 karátos aranyozással láttak el. Ez véd a korrózió ellen is. 1 méter.

Ugrás a leíráshoz

Információk

Fõbb jellemzõk:

  • 24 karátos aranyozott csatlakozók
  • Tökéletes az érintkezések megbízhatósága
  • Rendkívûl rugalmas kábel
  • OFC, oxigénmentes tiszta réz kábel
  • kék színû
  • 1 méter


Jellemzõk:

  • OFC: Oxigénmentes rézkábel. A Hitachi 1975-ben bejelentett szabadalmaztatott technológiája nemesgázban gyártott oxigénmentes rézkábelekre. Ez az eljárás a jelek átviteléhez sokkal kedvezõbb tulajdonságokkal bíró alapanyagot eredményez. A tisztaság és a kristályszerkezet hatása a vezetõ képességre nem csak látható és hallható, de megfelelõ mûszerekkel mérhetõ is. A fém tisztaságának megadására százalékszámot használnak. 99,999 százalékosan tiszta rezet "ötkilences" tisztaságúnak nevezik, ez az OFC minõsítés határa. Készítenek hat és hétkilences tisztaságú változatot is.
  • RCA:  Nevét kifejlesztõjérõl, az RCA stúdióról kapta. A kétcsatornás sztereo analóg hangjel továbbítására szolgálócsatlakozótípus. A különbözõ berendezések jelenleg legelterjedtebb hangátviteli módszere, amely a leggyakrabban RCA csatlakozókkal ellátott kábelpáron kerül továbbításra. A készülékeken ezeket a csatlakozókat "audio" vagy "left/right" címkével jelölik. A bal csatlakozó a fehér, a jobb pedig a piros színû.
Termék Funkciók

OEHLBACH 30 ÉV JÓTÁLLÁS!

OEHLBACH 30 ÉV JÓTÁLLÁS!
Az OEHLBACH már 1974 óta biztosítja a komponensek közötti adat- és jeltovábbítást a lehetõ legmagasabb minõségben - ma már nem csak kábelekkel. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetõen tartósan õrzi elõkelõ helyét a vezetõ gyártók ranglistáján. Minõségtanúsítványként kábeleire 30 év garanciát vállal, ezzel is bizonyítva termékei kiválóságát.

Ezeket a termékeket is ajánljuk

Akciós autóhifi termékek széles választéka - Hififutár