1. Home Center üzletünk a hatályos jogszabályok szerint nyitva tart. Az üzletben 1 fő tartózkodhat
  2. Nyitvatartás az oldal alján megtalálható. Orrot és szájat eltakaró maszk viselése változatlanul kötelező. Vigyázzunk egymásra!
  3. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.

Általános információk


A Cégünkrõl

Cégünket 1997-ben alapitottuk. Elektronikai termékek nagy és kiskereskedelmével foglalkozunk. A következõ márkák kizárólagos magyarországi importõre vagyunk: JVC, HECO, MACAUDIO, ACOUSTIC RESEARCH, AUDISON, HERTZ, CONNECTION, TREVI, G3FERRARI, PHONOCAR, STP, MACROM, DIETZ. Kiemelt márkaboltja vagyunk a ONKYO, NAD, TEAC, Magnat elektronikai termékeknek.


Cégünk adatai:
Hifi Station Kft.
Székhely: 1173 Budapest, Pesti út 237. Home Center (A / 61 üzlet)
Cégjegyzék szám: 01-09-875386
Adószám: 13828222-2-42


Üzleteink:
Hifi Station KÖZPONT - Nagy és kiskereskedelem: 1173 Budapest, Pesti út 237. Home Center (A / 61 üzlet) Tel: +36 1 4600 535
Hififutar.hu bemutatóterem és üzlet:  1173 Budapest, Pesti út 237. Home Center (A / 61 üzlet) Tel: +36 1 4600 535
Házimozibudapest.hu bemutatóterem és üzlet: 1173 Budapest, Pesti út 237. Home Center (A / 61 üzlet) - az emeleten Tel:  +36 20 589 2979
JVCbolt.hu bemutatóterem és üzlet:  1173 Budapest, Pesti út 237. Home Center (A / 61 üzlet) Tel: +36 1 4600 535
Olaszarukboltja.hu - nincs bemutatóterem és üzlet, csak internetes vásárlás lehetséges. Személyes termék átvétel a fenntebb található címeken oldható meg!


A vásárlás folyamata:
Az oldalon történõ navigálás és rendelés nagyon egyszerû módon történik. Nem kell mást tennie, mint kiválasztani a terméke(ke)t, kosárba rakni és kitölteni a megrendeléshez szükséges adatokat. A kosár tartalmát folyamatosan módosíthatja a rendelést teljes menete alatt.

Fizetési módok: 
Az interneten megrendelt termék(ek) kifizetése a következõ módon lehetséges:Megrendelés egyeztetése
A beérkezett rendeléseket idõrendi sorrendben dolgozzuk fel. Munkatársunk a rendeléskor megadott telefonos elérhetõségen felkeresi Önt szállítási idõpont, a megrendelt termék(ek) és a szállítási költség egyeztetése céljából.


Szállítási költségek
A szállítás költsége két összetevõbõl áll:
Szállítási költség (A termék áránál jelezve, bruttó ár)
Utánvét pénzkezelési díj: 990 Ft
Elõreutalás esetén, csak a szállítási költséget kell megtéríteni! A szállítási költség csomagonként akár 990 Forint bruttó, az ország bármely pontjára! Több termék esetén akár szállítási költség kedvezményt is tudunk biztosítani.


Jótállás
A Hifi Station Kft. által importált termékekhez minden esetben jótállási jegy tartozik amennyiben a készülék jótállási kötelezettség alá esik. A jótállás érvényesítésének elsõdleges feltétele a jótállási jegy megléte, valamint annak pontos kitöltése (beszerelõ mûhely adatai és bélyegzõje autóhifi termékek esetén, a jótállási jegy alján), valamint a vásárlást igazoló számla. Jótállási igényét interneten is leadhatja a szerviz.hifi-station.hu oldalon!


Szakszervizünk
A Hifi Station Kft. által importált márkák szakszervize a Hifi Station Kft. telephelyén található. 1173 Budapest, Pesti út 237. Home Center (A / 61 üzlet) Nem saját importú márkák esetében, a jótállási jegyen feltüntetett szervizzel kell felvenni a kapcsolatot.

Az oldalon található szövegekben és árakban található hibákért nem vállalunk felelõséget. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az oldalon látható elérhetõséggel kapcsolatos információ (Raktáron) nem minden esetben felel meg a valóságnak. Van hogy több megrendelést adnak le a vásárlók egyszerre. Ebben az esetben a megrendeléseket a beérkezések sorrendjében szolgáljuk ki. A megrendelt termék elérhetõségével kapcsolatban mindenképpen felvesszük a megrendelõvel a kapcsolatot.

Általános információk - Hififutár.hu