Általános információk


A Cégünkrõl

Cégünket 1997-ben alapitottuk. Elektronikai termékek nagy és kiskereskedelmével foglalkozunk. A következõ márkák kizárólagos magyarországi importõre vagyunk: JVC, HECO, MACAUDIO, ACOUSTIC RESEARCH, AUDISON, HERTZ, CONNECTION, TREVI, G3FERRARI, PHONOCAR, STP, MACROM, DIETZ. Kiemelt márkaboltja vagyunk a ONKYO, NAD, TEAC, Magnat elektronikai termékeknek.


Cégünk adatai:
Hifi Station Kft.
Székhely: 1173 Budapest, Pesti út 237. Home Center (A / 61 üzlet)
Cégjegyzék szám: 01-09-875386
Adószám: 13828222-2-42


Üzleteink:
Hifi Station KÖZPONT - Nagy és kiskereskedelem: 1173 Budapest, Pesti út 237. Home Center (A / 61 üzlet) Tel: +36 1 4600 535
Hififutar.hu bemutatóterem és üzlet:  1173 Budapest, Pesti út 237. Home Center (A / 61 üzlet) Tel: +36 1 4600 535
Házimozibudapest.hu bemutatóterem és üzlet: 1173 Budapest, Pesti út 237. Home Center (A / 61 üzlet) - az emeleten Tel:  +36 20 589 2979
JVCbolt.hu bemutatóterem és üzlet:  1173 Budapest, Pesti út 237. Home Center (A / 61 üzlet) Tel: +36 1 4600 535
Olaszarukboltja.hu - nincs bemutatóterem és üzlet, csak internetes vásárlás lehetséges. Személyes termék átvétel a fenntebb található címeken oldható meg!


A vásárlás folyamata:
Az oldalon történõ navigálás és rendelés nagyon egyszerû módon történik. Nem kell mást tennie, mint kiválasztani a terméke(ke)t, kosárba rakni és kitölteni a megrendeléshez szükséges adatokat. A kosár tartalmát folyamatosan módosíthatja a rendelést teljes menete alatt.

Fizetési módok: 
Az interneten megrendelt termék(ek) kifizetése a következõ módon lehetséges:Megrendelés egyeztetése
A beérkezett rendeléseket idõrendi sorrendben dolgozzuk fel. Munkatársunk a rendeléskor megadott telefonos elérhetõségen felkeresi Önt szállítási idõpont, a megrendelt termék(ek) és a szállítási költség egyeztetése céljából.


Szállítási költségek
A szállítás költsége két összetevõbõl áll:
Szállítási költség (A termék áránál jelezve, bruttó ár)
Utánvét pénzkezelési díj: 990 Ft
Elõreutalás esetén, csak a szállítási költséget kell megtéríteni! A szállítási költség csomagonként akár 990 Forint bruttó, az ország bármely pontjára! Több termék esetén akár szállítási költség kedvezményt is tudunk biztosítani.


Jótállás
A Hifi Station Kft. által importált termékekhez minden esetben jótállási jegy tartozik amennyiben a készülék jótállási kötelezettség alá esik. A jótállás érvényesítésének elsõdleges feltétele a jótállási jegy megléte, valamint annak pontos kitöltése (beszerelõ mûhely adatai és bélyegzõje autóhifi termékek esetén, a jótállási jegy alján), valamint a vásárlást igazoló számla. Jótállási igényét interneten is leadhatja a szerviz.hifi-station.hu oldalon!


Szakszervizünk
A Hifi Station Kft. által importált márkák szakszervize a Hifi Station Kft. telephelyén található. 1173 Budapest, Pesti út 237. Home Center (A / 61 üzlet) Nem saját importú márkák esetében, a jótállási jegyen feltüntetett szervizzel kell felvenni a kapcsolatot.

Az oldalon található szövegekben és árakban található hibákért nem vállalunk felelõséget. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az oldalon látható elérhetõséggel kapcsolatos információ (Raktáron) nem minden esetben felel meg a valóságnak. Van hogy több megrendelést adnak le a vásárlók egyszerre. Ebben az esetben a megrendeléseket a beérkezések sorrendjében szolgáljuk ki. A megrendelt termék elérhetõségével kapcsolatban mindenképpen felvesszük a megrendelõvel a kapcsolatot.

Általános információk - Hififutár.hu