1. Home Center üzletünk jelenleg csak átvételi pontként üzemel!
  2. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.
Oehlbach Silver Express 200, Analóg sztereó RCA kábel 2 méter OB 3903 - Hififutár

Oehlbach Silver Express 200, Analóg sztereó RCA kábel 2 méter OB 3903

EAN/vonalkód: #4003635039038
Oehlbach, Cinch, rca, analóg, sztereó, stereo, aranyozott, árnyékolt, phono, ob3903, ob 3903, ob-3903, 3903
46990Ft19999 Ft

Az Silver Express Plus egy négycsillagos, kiváló minõségû, analóg NF audio RCA kábel. Kiváló sztereo audio csatlakozás az analóg eszközök és erõsítõk közé. SPOFC belsõ ezüstözött tiszta, oxigénmentes réz kábel, 24 karátos aranyozott csatlakozók biztosítják a kiegyensúlyozott, tartós hangzást, a különösen jó teret, kíváló dimamikát és a biztos kapcsolatot.

Ugrás a leíráshoz

Információk

Jellemzõk: 

  • RCA csatlakozó: Az RCA rövidítés a Radio Corporation of America névbõl ered. Õk találták ki, illetve kezdték el gyártani az 1940-es évek elején az otthoni rádió, és lemezjátszó készülékekhez. Az eredeti célkitûzés egy olcsó, egyszerû felépítésû csatlakozó kifejlesztése volt, a kommersz készülékekhez. Azóta az évek során, rengeteget finomítottak a csatlakozó kinézetén, de a mostani modellek is kompatibilisek a legelsõkkel. Rendkívül gyorsan elterjedt, és kezdte felváltani az akkoriban népszerû jack csatlakozókat. A gyors terjedés nagyban köszönhetõ az 50-es években bekövetkezett Hi-fi láznak. Bár a jack csatlakozókat a mai napig használják a konzumer, és a professzionális technikában, az RCA csatlakozó is méltó helyett vívott ki magának. Ahogy több csatlakozó fajtánál is elõfordul, idõvel az RCA is többféle jelátvitelre használható, mint eredetileg gondolták. Tápfeszültség, videójel, hang, órajel, RF...Elõször csak analóg hangjelek átvitelére használták, de manapság rendkívül sokoldalú lett. Fõként a konzumer készülékek esetén. A kompozit, vagy komponens videókábeleken gyakran találkozhatunk RCA csatlakozóval. Ezeknél a kábeleknél, csakúgy mint a digitális hangátvitel során, fontos az impedancia illesztés, ezért itt jobb minõségû csatlakozókat használnak a gyártók. A digitális S/PDIF hangjelek a számítógépek alaplapjáról szintén RCA kivezetésûek.
  • SPC: Ezüstözött oxigénmentes rézkábel. A Hitachi 1975-ben bejelentett szabadalmaztatott technológiája nemesgázban gyártott oxigénmentes rézkábelekre. Ez az eljárás a jelek átviteléhez sokkal kedvezõbb tulajdonságokkal bíró alapanyagot eredményez. A tisztaság és a kristályszerkezet hatása a vezetõ képességre nem csak látható és hallható, de megfelelõ mûszerekkel mérhetõ is. A fém tisztaságának megadására százalékszámot használnak. 99,999 százalékosan tiszta rezet "ötkilences" tisztaságúnak nevezik, ez az OFC minõsítés határa. Készítenek hat és hétkilences tisztaságú változatot is.

 

Fõbb jellemzõk:

  • 24 karátos aranyozott, masszív teljes fém csatlakozók
  • Kétszeres, réz fonat  és aluminium fólia árnyékolás
  • Tökéletes az érintkezések megbízhatósága
  • Rendkívûl rugalmas kábel
  • SFOFC, oxigénmentes ezüstözött réz kábel
  • 2 méter
Termék Funkciók

OEHLBACH 30 ÉV JÓTÁLLÁS!

OEHLBACH 30 ÉV JÓTÁLLÁS!
Az OEHLBACH már 1974 óta biztosítja a komponensek közötti adat- és jeltovábbítást a lehetõ legmagasabb minõségben - ma már nem csak kábelekkel. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetõen tartósan õrzi elõkelõ helyét a vezetõ gyártók ranglistáján. Minõségtanúsítványként kábeleire 30 év garanciát vállal, ezzel is bizonyítva termékei kiválóságát.

Ezeket a termékeket is ajánljuk