1. Home Center üzletünk jelenleg csak átvételi pontként üzemel!
  2. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.
macAudio LIL BIG kék, Bluetooth hangszóró, 50W, kék színben - Hififutár

macAudio LIL BIG kék, Bluetooth hangszóró, 50W, kék színben

EAN/vonalkód: #4023037530520
lilbig, lil big, lil-big, kék, blue, bluetooth, BT, hangszóró
19990Ft18998 Ft

A Lil Big Bluetooth hangszóróval a MacAudio nagy elõrelépést tesz a hordozható Bluetooth hangszórók világában. A Lil Big akusztikai teljesítménye messze túlmutat ezen osztály többi hangszóróján. Erõs basszus, nagy hangerõ, egy ilyen kis méret esetében. A Lil Big mindig dinamikus és tiszta hangzást biztosít.
A német mérnõkök ismét egy kíváló terméket terveztek. A nagysikerû MRS technológiát alkalmazták a tervezéskor. A beépített 50 W-os teljesítményû erõsítõ, két nagy teljesítményû hangszóró és a hátsó részen található 12cm-es mély basszus hangkeltõ teszi lehetõvé a Lil Big számára, hogy kiváló teljesítményt nyújtson.
Úgy alkották meg, hogy nemcsak otthon legyen használható. Vidd magaddal bárhova! Rázkódásmentes házát, tartós, biztonságos hevederre látták el. Masszív tartós, szilárd, IPX7 szabványnak megfelelõ házat alkottak, amelynek nem okoz gondott, akár kicsit vizes lesz.
A Lil Big, nemcsak attól tökéletes, hogy kíváló a hangja, hanem hogy akár 20 órányi zene lejátszást is biztosít. Sõt! A beépített 2.100 mAh tápegység akár USB töltést is biztosít a lemerülõ telefonodnak.
És még nincs vége. A Lil Big egy beépített mikrofont is tartalmaz, így akár kihangosítóként is használhatod a telefonhívások alkalmával.
Óriási hang, kompakt méret és sok lehetõség: Ez a Lil Big!

Ugrás a leíráshoz

Információk

Német mérnõki munka. Az nagysikerû MRS sorozat legkisebb termékének is tekinthetjük. Új technológia.

Kíváló hang, Nagy teljesítmény! Dinamikus, tiszta hang, erõs mély hangok, 50W zenei teljesítmény. 12cm-es mély hangkeltõ. Kiváló teljesítmény!

Vidd magaddal bárhova! IPX7-es szabványnak megfelelõ házának, nem okoz gondot, ha kicsit vizes lesz, mert elkap az esõ. Rázkódásmentes, tartós, szilárd készülékház, biztonságos foggantyú. 

20 órányi zenelejátszás és telefon töltés! A Lil Big akár 20 órán keresztû tudja a zenéidet lejátszani egyetlen töltéssel. A beépített akkumulátorának köszönhetõen akár telefonod töltésére is alkalmas.

Beépített mikrofon. A Lil Big beépített mikrofonnal rendelkezik. A bejövõ hívásoknál nem kell felkapjad a telefonodat.


Technikai adatok:

  • Sztereó és beépített mélyhangszórók
  • USB töltõkábel és 3,5mm-es sztereó jack bemenet
  • Beépített mikrofon
  • Akár 20 óra üzemidõ (közepes hangerõ mellett)
  • Bluetooth v4.2
  • 50W zenei teljesítmény
  • Méretek: 210 x 95 x 80 mm
  • Súly: 0,83kg

Ezeket a termékeket is ajánljuk