1. Home Center üzletünk a hatályos jogszabályok szerint zárva tart. Így személyes átvételre sincs lehetőség.
 2. Webáruházunk zavartalanul üzemel. A raktárról elérhető termékeket megrendelés utána akár már következő munkanapra megkaphatja. Várjuk szíves megrendelését!
 3. Vigyázzunk egymásra!
 4. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.
macAudio PrivatEar, Hordozható sztereó hangszóró Bluetooth támogatással - Hififutár

macAudio PrivatEar, Hordozható sztereó hangszóró Bluetooth támogatással

EAN/vonalkód: #4023037540000
Privat Ear, stereó hangszóró, bluetooth fejhallgató, privateear
15990Ft14992 Ft

Vedd a nyakadba a várost és a MAC Audio PrivatEar hordozható sztereó hangszórót! Ha nem akarod, hogy teljesen kizárd a világot magadkörül - mint egy fej- fülhallgatóval -, ha kényelmetlen a fejen, fülben hordott eszközök, akkor válaszd a MAC PrivatEar hangszórót. Könnyû, felxibilis és kényelmes viselet, ami jól illeszkedik a nyakhoz és vállhoz. Diszkrét hangzás, mely a Bluetooth (5.0 !!!) támogatásnak és a beépített akkumulátornak köszönhetõen akár 24 órán is képes zenélni - akár a beépített TF kártyaolvasóról! Tökéletes irodákba, otthon, séta közben akár telefonkihangosításhoz is - köszönhetõen a beépített mikrofonnak!

Ugrás a leíráshoz

Információk

Technikai adatok:

 • Hangszóró: 1.2 colos szélessávú
 • Kimenõ teljesítmény: 2x3 W (1% THD mellett)
 • Frekvencia átvitel: 120 - 18 000 Hz
 • Bluetooth verzió: 5.0
 • Bluetooth profil: A2DP 1.3, AVRCP 1.6, HFP 1.7
 • Beépített mikrofon érzékenysége: 36 dB
 • Beépített micro TF kártya olvasó: max 4GB (FAT16/32)
 • Lejátszható formátumok: MP3, WAV
 • Beépített akkumulátor: 3.7V 800mAh lítium polimer
 • Töltés: micro USB csatlakozón keresztül (DC 5V 500mA)
 • Mûködési idõ egy feltöltéssel: 24 óra (60% hangerõn), 10 óra (100% hangerõn)
 • Szín: fekete tükrözõdésmentes szilikon
 • Méretek: 200 x 246 x 87 mm
 • Súly: 255g

Zenei társ
Zenehallgatás házimunka közben, otthoni-irodában munka közben, vagy akár egy szállodában: ki ne akarná mindezt? A mozgásban lévõ emberek ezidáig fejhallgatót használtak, melyek teljesen megszûntetik .a környezeti zajokat, így sok mindenrõl lemaradnak, hisz nem lehet hallani, ha csengetnek, épp a gyermekük hívja, vagy a konyhai készülékek épp jelez valamit!

A Mac Audio PrivatEar ideális megoldást kínál. Mobil hangszóróként a maximális hordozhatóság elõnyeit ötvözi a szükséges akusztikai átláthatósággal. Az elegáns szilikonház tökéletesen illeszkedik a vállak alakjához, és burkoló sztereó hangot biztosít, anélkül, hogy teljesen elkülönítené Önt a környezõ környezettõl. Két hangszóró biztosítja az audio alapot, és a zárt házban található passzív hangszóró további basszust generál, amit nem csak hallani, hanem érezni is tud. A kialakítás biztosítja, hogy a hangot olyan módon továbbítsák, hogy élvezze a zenét, míg a körülötted lévõ emberek csak annyit hallanak, amennyi még nem zavaró. Ez hozza létre saját személyes hangterét.

Tökéletes TV-hang
A PrivatEar is ideális társ az esti TV-élvezetekhez, mivel lehetõvé teszi, hogy a filmet nézése mások zavarása nélkü történjen. Olyan hangerõn hallgathatja, amely ideális a saját ízlésének, míg másokat a házban / apartmanban nem zavar vele. A legjobb hangminõséget és kiemelkedõ beszédérthetõséget kapja, miközben mindent meghall, ami körülötte történik! Természetesen ez akkor is érvényes, ha szobából szobára jár. Ha a TV-készüléke beépített Bluetooth-adóval van felszerelve, a PrivatEar egyszerûen párosítja magát vele; minden más esetben egy további külsõ adó lehetõvé teszi, hogy bármilyen TV-t csatlakoztasson a sztereó "nyak" hangszórójához.


Tartós - akár 24 órás lejátszás

A házimunka és az irodai feladatok tökéletes kiegészítõje, akár zenét, rádiót, akár podcastokat hallgat. Ellentétben a fejhallgatóval, a PrivatEar nem válik bosszantóvá az intenzív használat után - sem akusztikus, sem kényelmi szempontból. A rugalmas szilikon felület kényelmes és jó csúszásmentes tulajdonságokkal rendelkezik. Az akkumulátor élettartama valóban maratoni kapacitással bír, hisz a maximális hangerõ 60% -ánál a PrivatEar legfeljebb 24 órán keresztül mûködik; teljes hangerõn pedig legfeljebb 10 óráig tart. Ezután pedig at akkumulátor teljes feltöltése csak 150 percig tart.

Termék Funkciók

Bluetooth technológia

Bluetooth technológia
Csak csatlakozz a kedvenc telefonoddal vezeték nélküli, Bluetooth szabvánnyal és használd zenehallgatásra (stream), vagy kihangosításra! Nincs semmi komplikáció, manuális beállítás! Egyszerû és gyors kapcsolódás!

Ezeket a termékeket is ajánljuk