1. Üzletünk zavartalanul működik, a maszk viselése kötelező, illetve üzletben maximum 2 vásárló tartózkodhat, egymástól legalább 1,5-2 méteres távolságban!
  2. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.
Onkyo - A-9130 SR, Sztereó integrált erõsítõ Phono bemenettel és aktív Sub kimenettel, bontható elõ- végfokkal (ezüst) - Hififutár

Onkyo - A-9130 SR, Sztereó integrált erõsítõ Phono bemenettel és aktív Sub kimenettel, bontható elõ- végfokkal (ezüst)

EAN/vonalkód: #4573211153958
a 9130sr, a9130sr, a-9130, a 9130, a9130, onkyo, sztereó erõsítõ

144990 Ft

Az A-9130 egy robusztus és sokoldalú erõsítõ, sok csatlakozással és élvezetes hangminõséggel. A zenei hangulat és a forrás eredetiségének érdekében az erõsítõ meleg, élénk hangzást ad ki. A stabil, nagyáramú teljesítmény pontos és agilis hangot nyújt széles és dimenzióilag reális hangsávon. A WRAT-ot (Wide Range Amplification Technology) kifejezetten az A-9130-nak állították be az Onkyo technikusai. A 10 000 μF-es fõ audio kondenzátorok egyedi készítésûek és kimerítõ hallgatási tesztek alapján készültek, hogy megszólalásban gazdagságot és dinamizmust valósítsanak meg.

Ugrás a leíráshoz

Információk

Mûszaki adatok:

  • 2 x 60 W (4 Ohm) WRAT erõsítõ
  • 5 analóg bemenet
  • 1 optikai és 1 coax digitál bemenet
  • Wolfson® WM8718 (192 kHz/24-bit) DAC
  • Frekvencia válasz: 10 Hz - 100 kHz/+ 1 dB,- 3 dB (direkt mód)
  • Hangszóró impedancia: 4–16 Ω
  • Ezüst színben

Finomított teljesítményerõsítés

A tiszta és kényelmes hangkép biztosítása érdekében elengedhetetlen, hogy a különbözõ frekvenciájú hangok egyidejûleg jussanak el a hallgatóhoz. A teljesítményerõsítõ áramkörök eredetileg olyan topológiát tartalmaznak, amelyek gondosan hangolódnak a fázispontosság, a széles spektrumú jel reprodukció és a természetes átmeneti válaszok miatt. Kézzel kiválasztott audió minõségû alkatrészekkel felszerelve az erõsítõ hozzájárul az élethû hangminõséghez.

Stabil teljesítmény

A zene dinamikus változása az impedanciát változtathatja, hatalmas terheléseket helyezve ezzel az erõsítõre. Ha az ekkor keletkezõ teljesítményváltozást a transzformátor nem tudja kiszolgálni, akkor a hang megszakad. Az Onkyo WRAT nagy teljesítményû EI transzformátort, 10 000 μF testreszabott audio kondenzátort és alacsony impedanciájú meghajtót alkalmaz. A kevésbé negatív visszacsatolású erõsítõáramkörök, amelyek diszkrét tranzisztorokkal rendelkeznek és mélyebb basszust biztosítják a 10 Hz – 100 kHz-es széles frekvenciaválasznak köszönhetõen.

A közvetlen mód közelebb hozza a forrást

A közvetlen mód megkerüli a hang és a PM Bass áramköröket. A kifinomult erõsítõ áramkörökkel kombinálva az A-9030-hoz képest jelentõsen csökkentették a jel-útvonalhosszúságokat a még pontosabb és hûségesebb hangzás érdekében. Élvezze az "end-to-end" analóg zene reprodukcióját a lemezjátszóról a hangszórókhoz, és az eredeti felvétel hangulatát bármilyen csatlakoztatott forrással.

Phase Matching Bass Boost

A legtöbb fõsugárzónak van egy gombja, amely az alacsony közepes frekvenciájú hangot növeli. A hagyományos konstrukciók azonban hajlamosak a fáziseltolásra, ami rontja a hangsáv frekvenciáját. Az Onkyo Phase Matching Bass Boost funkciója kiküszöböli a 300 Hz feletti alacsony és közepes tartományú frekvenciasávok közötti váltást. A basszus válasz erõsödik anélkül, hogy veszélyeztetné a hangtisztaságot és ez különösen hasznos, ha alacsony hangerõvel játszik zenét, ahol a basszust és a magas frekvenciájú hangokat nehezebb hallani.

Új kijelzõ

Az új kijelzõpanel finom szövegfelbontással rendelkezik, így könnyebb elolvasni az információkat. A kijelzõ az aktív kiválasztott bemenetet mutatja.

Minõségi bemenetek

A hangsugárzó kábeleket a választott terminál segítségével erõsen rögzítik a kiváló minõségû csatlakozókhoz. Nincs mágneses interferencia, csak kiváló kapcsolat.


Termék Funkciók

ONKYO VLSC

ONKYO VLSC
Az eredeti VLSC (Vector Linear Shaping Circuitry™, vektorlineárisan formázott áramkör) technológia felhasználásával rendkívül nagy hatásfokkal csökkenti az impulzuszajokat, mely így még tisztább, részletesebb, valósághûbb hangzást eredményzet!

ONKYO WRAT

ONKYO WRAT
Nagyon hatékony ellenütemû erõsítõ a WRAT (Wide Range Amplifier technology) technológia alkalmazásával csökken a jel-zaj viszony és a torzítás, megszünteti az áramköri zajokat és kezeli az impedancia ingadozásokat. A végeredmény még tisztább, részletesebb magashangok, alacsonyabb torzítás és igazi, a mozikra és a magas cinema szabványoknak megfelelõ dinamikus megszólalás!

192 kHz/24-Bit DAC

192 kHz/24-Bit DAC
A nagyfelbontású digitális analóg konverternek köszönhetõen részletesebb, precízebb, tisztább hangzást kapunk, mint a hagyományos 16bit-es feldolgozás esetén!

ONKYO PM BASS

ONKYO PM BASS
A hagyományos basszusnövelõ technológiák esetén a végeredmény egy túlzott, mélyhangokban erõs végeredmény lesz, mely távol áll a valóságtól. A PM Bass (Phase-Matching) a fáziseltolásokkal, megfelelõ idõzítéssel szinkronizálja a basszos növelést, így végeredményben egy jól definiált mélyhangot kapunk, ami nem nyomja el az énekhangot, magastartományt sem!

Ezeket a termékeket is ajánljuk