1. Üzletünkben a maszk viselése kötelező, illetve egyszerre maximum 2 vásárló tartózkodhat, egymástól legalább 1,5-2 méteres távolságban!
 2. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.
JVC SP-A7WT, Hordozható sztereó hangszóró Bluetooth támogatással - Hififutár

JVC SP-A7WT, Hordozható sztereó hangszóró Bluetooth támogatással

EAN/vonalkód: #4975769463747
Nagaraku, jvc, jvc sp-a7wt, sp-a7wt, spa7wt, spa7, stereó hangszóró, bluetooth fejhallgató

39999 Ft

A szabadság kedvelõinek született meg a JVC Nagaraku (SP-A7WT), nyakba helyezhetõ vezeték nélküli hangszóró. Tökéletesen illeszkedik a nyakra, illetve a vállra, így szabad mozgást biztosít. Ha valakit zavar a fej,-vagy fülhallgató, annak tökéletes választás lesz ez a hangszóró. Akár kirándulás, séta, vagy a munkaheyünkön is tudjuk használni, hiszen a külvilágot nem zárjuk ki teljesen, tudunk mindenre figyelni kedvenc zenéink hallgatása közben. Ideális lehet mindenki számára, aki szeretne szabadabb lenni zenehallgatás közben is.

Ugrás a leíráshoz

Információk

Technikai adatok:

 • Bluetooth verzió: 5.0
 • Bluetooth profil: A2DP 1.3, AVRCP 1.6, HFP 1.7
 • Beépített mikrofon érzékenysége: 36 dB
 • Lejátszható formátumok: MP3, WAV
 • Beépített akkumulátor: 3.7V 800mAh lítium polimer
 • Töltés: micro USB csatlakozón keresztül
 • IPX! vízállóság (ellenáll a fröccsenõ víznek)
 • Mûködési idõ egy feltöltéssel: 15 óra (60% hangerõn), 10 óra (100% hangerõn)
 • Töltési idõ 3 óra
 • Súly 83g

Zenei társ
Zenehallgatás házimunka közben, otthoni-irodában munka közben, vagy akár egy szállodában: ki ne akarná mindezt? A mozgásban lévõ emberek ezidáig fejhallgatót használtak, melyek teljesen megszûntetik .a környezeti zajokat, így sok mindenrõl lemaradnak, hisz nem lehet hallani, ha csengetnek, épp a gyermekük hívja, vagy a konyhai készülékek épp jelez valamit!


Tökéletes TV-hang
A JVC SP-A7WT is ideális társ az esti TV-élvezetekhez, mivel lehetõvé teszi, hogy a filmet nézése mások zavarása nélkü történjen. Olyan hangerõn hallgathatja, amely ideális a saját ízlésének, míg másokat a házban / apartmanban nem zavar vele. A legjobb hangminõséget és kiemelkedõ beszédérthetõséget kapja, miközben mindent meghall, ami körülötte történik! Természetesen ez akkor is érvényes, ha szobából szobára jár. Ha a TV-készüléke beépített Bluetooth-adóval van felszerelve, a JVC egyszerûen párosítja magát vele; minden más esetben egy további külsõ adó lehetõvé teszi, hogy bármilyen TV-t csatlakoztasson a sztereó "nyak" hangszórójához.


Tartós - akár 15 órás lejátszás

A házimunka és az irodai feladatok tökéletes kiegészítõje, akár zenét, rádiót, akár podcastokat hallgat. Ellentétben a fejhallgatóval, az SP-A7WT nem válik bosszantóvá az intenzív használat után - sem akusztikus, sem kényelmi szempontból. Az akkumulátor élettartama valóban maratoni kapacitással bír, hisz a maximális hangerõ 60% -ánál a legfeljebb 15 órán keresztül mûködik; teljes hangerõn pedig legfeljebb 10 óráig tart. Ezután pedig az akkumulátor teljes feltöltése csak 180 percig tart.

Termék Funkciók

Bluetooth technológia

Bluetooth technológia
Csak csatlakozz a kedvenc telefonoddal vezeték nélküli, Bluetooth szabvánnyal és használd zenehallgatásra (stream), vagy kihangosításra! Nincs semmi komplikáció, manuális beállítás! Egyszerû és gyors kapcsolódás!

Ezeket a termékeket is ajánljuk