1. Üzletünk zavartalanul működik, a maszk viselése kötelező, illetve üzletben maximum 2 vásárló tartózkodhat, egymástól legalább 1,5-2 méteres távolságban!
  2. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.
Oehlbach - NF 1 Master 500, Analóg sztereó RCA kábel 5 méter OB2038 - Hififutár

Oehlbach - NF 1 Master 500, Analóg sztereó RCA kábel 5 méter OB2038

EAN/vonalkód: #4003635020388
rca, analóg, sztereó, stereo, aranyozott, árnyékolt, többszörösen árnyékolt, audiophile, high-end, exkluzív, exclusive, hpocc, 24k, ob2038, ob 2038, ob-2038

21990 Ft

Az NF 1 Master egy gondosan elkészített analóg RCA kábel hifi és házimozi komponensek csatlakoztatásához. A szimmetrikus kialakítás és a magas minõségû oxigén mentes réz (OFC) biztosítja a valósághû, telt jelek továbbítását. A tökéletes és megbízható kapcsolat a 24 karátos arannyal bevont érintkezõknek köszönhetõ. A kábel mindkét irányú analóg audiojel átvitelére alkalmas, kettõs árnyékolásának és strapabíró, hajlékony szigetelésének köszönhetõen a külsõ elektronikus zavaroktók és sérülésektõl tökéletes védelmet nyújt. 

Ugrás a leíráshoz

Információk

Jellemzõk: 

  • RCA csatlakozó: Az RCA rövidítés a Radio Corporation of America névbõl ered. Õk találták ki, illetve kezdték el gyártani az 1940-es évek elején az otthoni rádió, és lemezjátszó készülékekhez. Az eredeti célkitûzés egy olcsó, egyszerû felépítésû csatlakozó kifejlesztése volt, a kommersz készülékekhez. Azóta az évek során, rengeteget finomítottak a csatlakozó kinézetén, de a mostani modellek is kompatibilisek a legelsõkkel. Rendkívül gyorsan elterjedt, és kezdte felváltani az akkoriban népszerû jack csatlakozókat. A gyors terjedés nagyban köszönhetõ az 50-es években bekövetkezett Hi-fi láznak. Bár a jack csatlakozókat a mai napig használják a konzumer, és a professzionális technikában, az RCA csatlakozó is méltó helyett vívott ki magának. Ahogy több csatlakozó fajtánál is elõfordul, idõvel az RCA is többféle jelátvitelre használható, mint eredetileg gondolták. Tápfeszültség, videójel, hang, órajel, RF...Elõször csak analóg hangjelek átvitelére használták, de manapság rendkívül sokoldalú lett. Fõként a konzumer készülékek esetén. A kompozit, vagy komponens videókábeleken gyakran találkozhatunk RCA csatlakozóval. Ezeknél a kábeleknél, csakúgy mint a digitális hangátvitel során, fontos az impedancia illesztés, ezért itt jobb minõségû csatlakozókat használnak a gyártók. A digitális S/PDIF hangjelek a számítógépek alaplapjáról szintén RCA kivezetésûek.
  • OFC: Oxigénmentes rézkábel. A Hitachi 1975-ben bejelentett szabadalmaztatott technológiája nemesgázban gyártott oxigénmentes rézkábelekre. Ez az eljárás a jelek átviteléhez sokkal kedvezõbb tulajdonságokkal bíró alapanyagot eredményez. A tisztaság és a kristályszerkezet hatása a vezetõ képességre nem csak látható és hallható, de megfelelõ mûszerekkel mérhetõ is. A fém tisztaságának megadására százalékszámot használnak. 99,999 százalékosan tiszta rezet "ötkilences" tisztaságúnak nevezik, ez az OFC minõsítés határa. Készítenek hat és hétkilences tisztaságú változatot is.


Részletes technikai adatok:

  • Kialakítás: 2 RCA - 2 RCA kábel
  • Erõs mûanyag szigetelés
  • Tömör fém csatlakozók
  • 24 karátos aranyozott csatlakozók
  • Nagy tisztaságú, ezüstözött, árnyékolt, oxigén mentes réz belsõ vezetõ (OFC)
  • Megbízható érintkezés
  • Hosszúság: 5 m
Termék Funkciók

OEHLBACH 30 ÉV JÓTÁLLÁS!

OEHLBACH 30 ÉV JÓTÁLLÁS!
Az OEHLBACH már 1974 óta biztosítja a komponensek közötti adat- és jeltovábbítást a lehetõ legmagasabb minõségben - ma már nem csak kábelekkel. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetõen tartósan õrzi elõkelõ helyét a vezetõ gyártók ranglistáján. Minõségtanúsítványként kábeleire 30 év garanciát vállal, ezzel is bizonyítva termékei kiválóságát.

Ezeket a termékeket is ajánljuk