1. Üzletünkben a maszk viselése kötelező, illetve egyszerre maximum 2 vásárló tartózkodhat, egymástól legalább 1,5-2 méteres távolságban!
 2. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.
macAudio PrivatEar - LEÉRTÉKELT, OUTLET TERMÉK (112), Hordozható sztereó hangszóró Bluetooth támogatással - Hififutár

macAudio PrivatEar - LEÉRTÉKELT, OUTLET TERMÉK (112), Hordozható sztereó hangszóró Bluetooth támogatással

EAN/vonalkód: #4023037540000
Privat Ear, stereó hangszóró, bluetooth fejhallgató, privateear
29990Ft8999 Ft

Vedd a nyakadba a várost és a MAC Audio PrivatEar hordozható sztereó hangszórót! Ha nem akarod, hogy teljesen kizárd a világot magadkörül - mint egy fej- fülhallgatóval -, ha kényelmetlen a fejen, fülben hordott eszközök, akkor válaszd a MAC PrivatEar hangszórót. Könnyû, felxibilis és kényelmes viselet, ami jól illeszkedik a nyakhoz és vállhoz. Diszkrét hangzás, mely a Bluetooth (5.0 !!!) támogatásnak és a beépített akkumulátornak köszönhetõen akár 24 órán is képes zenélni - akár a beépített TF kártyaolvasóról! Tökéletes irodákba, otthon, séta közben akár telefonkihangosításhoz is - köszönhetõen a beépített mikrofonnak!

Ugrás a leíráshoz

Megjegyzés: Kiállított darab, a külsõ borítása egy helyen megrepedt, 1 hét jótállással

Információk

Technikai adatok:

 • Hangszóró: 1.2 colos szélessávú
 • Kimenõ teljesítmény: 2x3 W (1% THD mellett)
 • Frekvencia átvitel: 120 - 18 000 Hz
 • Bluetooth verzió: 5.0
 • Bluetooth profil: A2DP 1.3, AVRCP 1.6, HFP 1.7
 • Beépített mikrofon érzékenysége: 36 dB
 • Beépített micro TF kártya olvasó: max 4GB (FAT16/32)
 • Lejátszható formátumok: MP3, WAV
 • Beépített akkumulátor: 3.7V 800mAh lítium polimer
 • Töltés: micro USB csatlakozón keresztül (DC 5V 500mA)
 • Mûködési idõ egy feltöltéssel: 24 óra (60% hangerõn), 10 óra (100% hangerõn)
 • Szín: fekete tükrözõdésmentes szilikon
 • Méretek: 200 x 246 x 87 mm
 • Súly: 255g

Zenei társ
Zenehallgatás házimunka közben, otthoni-irodában munka közben, vagy akár egy szállodában: ki ne akarná mindezt? A mozgásban lévõ emberek ezidáig fejhallgatót használtak, melyek teljesen megszûntetik .a környezeti zajokat, így sok mindenrõl lemaradnak, hisz nem lehet hallani, ha csengetnek, épp a gyermekük hívja, vagy a konyhai készülékek épp jelez valamit!

A Mac Audio PrivatEar ideális megoldást kínál. Mobil hangszóróként a maximális hordozhatóság elõnyeit ötvözi a szükséges akusztikai átláthatósággal. Az elegáns szilikonház tökéletesen illeszkedik a vállak alakjához, és burkoló sztereó hangot biztosít, anélkül, hogy teljesen elkülönítené Önt a környezõ környezettõl. Két hangszóró biztosítja az audio alapot, és a zárt házban található passzív hangszóró további basszust generál, amit nem csak hallani, hanem érezni is tud. A kialakítás biztosítja, hogy a hangot olyan módon továbbítsák, hogy élvezze a zenét, míg a körülötted lévõ emberek csak annyit hallanak, amennyi még nem zavaró. Ez hozza létre saját személyes hangterét.

Tökéletes TV-hang
A PrivatEar is ideális társ az esti TV-élvezetekhez, mivel lehetõvé teszi, hogy a filmet nézése mások zavarása nélkü történjen. Olyan hangerõn hallgathatja, amely ideális a saját ízlésének, míg másokat a házban / apartmanban nem zavar vele. A legjobb hangminõséget és kiemelkedõ beszédérthetõséget kapja, miközben mindent meghall, ami körülötte történik! Természetesen ez akkor is érvényes, ha szobából szobára jár. Ha a TV-készüléke beépített Bluetooth-adóval van felszerelve, a PrivatEar egyszerûen párosítja magát vele; minden más esetben egy további külsõ adó lehetõvé teszi, hogy bármilyen TV-t csatlakoztasson a sztereó "nyak" hangszórójához.


Tartós - akár 24 órás lejátszás

A házimunka és az irodai feladatok tökéletes kiegészítõje, akár zenét, rádiót, akár podcastokat hallgat. Ellentétben a fejhallgatóval, a PrivatEar nem válik bosszantóvá az intenzív használat után - sem akusztikus, sem kényelmi szempontból. A rugalmas szilikon felület kényelmes és jó csúszásmentes tulajdonságokkal rendelkezik. Az akkumulátor élettartama valóban maratoni kapacitással bír, hisz a maximális hangerõ 60% -ánál a PrivatEar legfeljebb 24 órán keresztül mûködik; teljes hangerõn pedig legfeljebb 10 óráig tart. Ezután pedig at akkumulátor teljes feltöltése csak 150 percig tart.

Termék Funkciók

Bluetooth technológia

Bluetooth technológia
Csak csatlakozz a kedvenc telefonoddal vezeték nélküli, Bluetooth szabvánnyal és használd zenehallgatásra (stream), vagy kihangosításra! Nincs semmi komplikáció, manuális beállítás! Egyszerû és gyors kapcsolódás!

Ezeket a termékeket is ajánljuk