Magnat LZR - 580S White/Pink, LEÉRTÉKELT, OUTLET TERMÉK (188), Prémium fejhallgató fehér/rózsaszín szinben - Hififutár

Magnat LZR - 580S White/Pink, LEÉRTÉKELT, OUTLET TERMÉK (188), Prémium fejhallgató fehér/rózsaszín szinben

EAN/vonalkód: #4018843804149
lzr580s, lzr-580s, lzr 580s
24990Ft3999 Ft

A Magnat-LZR 580S neked is tetszeni fog! Elegáns, cool és modern, kiváló hangzással. Egy töketes választás. Új stílus, új felület. Bõr és matt lakk. Fiatalos megjelenés és dinakus, nagy teljesítményû hang. Az egész sorozatot a legkorszerûbb, legújabb technológia jellemzi. A legjobb anyagokat használtál fel hozzá. Válasszad a hozzád leginkább illõ színben!

Ugrás a leíráshoz

Megjegyzés: Kiállított termék, bemutató darab, csomagolás nélkül, kábel nélkül, 1 hét jótállással

Információk

A lézer, mi mást!. LZR - lézer! A márka nevében a technológia. Az ultra precíz Klippel lézeres mérési rendszer biztosítja a ultra pontos hangzást, nagyobb dinamikával és kevesebb torzulással, bármilyen hangerõn. Ismert meg a Laser Tech Driveer meghajtót. Éles, torzításmentes mélyhangok és tiszta, áttetszõ magas hangok jellemzik.

Stílusos, divatos és kényelmes. Az ergonómia kulcsfontosságú elemei. Ez a LZR filozófia! Tökéletes illeszkedés bármilyen fejméretre. Memória hab fülpárnák biztositják a kényelmes viseletet. Az eredmény, optimális kényelem és kiváló passzív zajszûrés. Az Air-Tech szellöztetõ rendszernek köszönhetõen nem melegszik fel. Lélegzõ anyagokat használtak fel és fülkagylóknál apró nyílásokat alakítottak ki.

Rugalmas, robosztus, kényelmes és magas minõségû. A tervezésnél ezek alapvetõ fontosságúak. Ezt mind tudnia kell a Magnat-LZR fejhallgatóknak. A legjobb anyagokat használták a gyártás során. Optimális merevség, amely ellenáll a törésnek. Szilárd, csuklós mechanikák és rugóacél, szabadalmaztatott fejpántok biztosítják a tökéletességet. Garantáltan jól illeszkedik. Összecsukható, igy könnyen tárolható. Az LZR 580S fejhallgatók több, divatos színben is elérhetõek.

DWX-Thiele design. A Technológia és tervezés kombinációjából születik meg a prémium termék. Helmut Thiele tervezõ munkája testesíti meg a modern életstílust egy új generáció számára. Igy a technológia mellett a design is Made In Germany.

Tökéletesség a részletekben is. A kíváló minõségû kábelek kizárják a lehetõségét a gubancolódásnak. Különleges csavarodásmentes kábel, amely véd a törés, szakadás ellen is. A nagy tisztaságú oxigénmentes, OFC réz kábel garantálja a veszteségmentes jelátvitelt. Minden csatlakozója aranyozott ami segiti a maximális érintkezési megbizhatóságot. Világos koncepció, tiszta hang. 

Fõbb jellemzõk:

 • Németországban kifejlesztett
 • Zárt, fûlre simuló kialakítás
 • Prémium Design DWX-Thiele által
 • 40mm Klippel optimalizált Laser technológiával készült
 • Kiváló minõségû felületek. Bõr borítás és matt design lakkozás
 • Összecsukható, könnyû és biztonságos
 • Cserélhetõ prémium gubancmentes kábel


Technikai adatok:

 • Frekvencia átvitel: 15-23.000Hz
 • Érzékenység: 118dB (1 kHz, 1 V RMS)
 • Torzítás: <0,18% THD (1kHz, 106dB)
 • Súly: 213 gramm
Termék Funkciók

Magnat LZR - LZR

Magnat LZR - LZR
A Klippel mérõrendszer még tökéletesebbek a hangszórók. Számítógéppel optimalizálják a hangszórót, szimetrikus mágneses mezõt hoznak létre lézeres technologiával. Az igy tervezett hangszórók pontosabb és torzitásmentesebb hangvisszaadásra képesek.

Magnat LZR - a technológia átadása

Magnat LZR - a technológia átadása
A Magnat, mint a hifi specialista cég elkötelezett a legjobb minõség elérésében. Az LZR fejhallgatók pontosan ezt a csúcskategóriát képviselk, ahol minden egyes technológia a nem kívánt hangok minimalizálást, csökkentését és az igazi, valós hangok maximalizáslást hivatottak támogatni!

Magnat LZR - Hármas elv

Magnat LZR - Hármas elv
Praktikusság, minõség és komfort! Ezen három alapvetõ tulajdonság az, amit szem elõtt tart minden egyes fejlesztés során a Magnat LZR! Tökélyre fejlesztett ergonómia találkozik a kényelmes viselettel, amiben a "memóriás ha fülkagylók" nyújatnak páratlan élményt és a minõségi hangzás, kivitel.

Magnat LZR - Tiszta réz!

Magnat LZR - Tiszta réz!
Minden részlet fontos! Így a kábelezés is, mely esetén a nagytisztaságú OFC réz kábelek biztosítják a tökéletességet, a veszteségmentes jelátvitelt és a tartósságot! Mindez aranyozott csatlakozókkal párosul a tökéletes érintkezéshez!

Magnat LZR - elegancia

Magnat LZR - elegancia
A Magnat LZR fejhallgatók eleganciáját olyan ízléses és minõségi anyagfelhasználásnak köszönhetik, mely a bõr, fém és a törésálló magasfényû - puha tapintású - mûanyag elemek találkozásából áll.

Ezeket a termékeket is ajánljuk