1. Üzletünk zavartalanul működik, a maszk viselése kötelező, illetve üzletben maximum 2 vásárló tartózkodhat, egymástól legalább 1,5-2 méteres távolságban!
  2. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.
Oehlbach - NF 214 Sub 300, Analóg Subwoofer kábel 3 méter OB 20543 - Hififutár

Oehlbach - NF 214 Sub 300, Analóg Subwoofer kábel 3 méter OB 20543

EAN/vonalkód: #4003635205433
nf214, nf-214, sub, subwoofer, mélysugárzó, mélynyomó, mono, monó, rca, ofc, ezüstözött, aranyozott, réz, ob 204503, ob20543, ob-20543

20990 Ft

Az NF 214 Sub kiváló minõségû, készre szerelt mélynyomó csatlakozó kábel kifejezetten házimozi rendszerekhez. A besõ vezetõ nagy átmérõje és a többszörösen árnyékolt koaxiális kialakításnak köszönhetõen ez az OEHLBACH kábel az igazán alacsony frekvenciatartományt is tökéletesen továbbítja. Az ezüstözött, nagy tisztaságú, oxigénmentes réz (SPC / OFC) vezeték garantálja az abszolút pontos és erõteljes mélyek reprodukcióját. A fonott réz árnyékolás kiküszöböli az elõforduló interferenciákat és garantálja a tökéletes átviteli minõséget. A 24 karátos aranyozott fém csatlakozók megbízható kapcsolatot képeznek a mélysugárzó és az AV erõsítõ között.

Ugrás a leíráshoz

Információk

Jellemzõk:

  • OFC: Oxigénmentes rézkábel. A Hitachi 1975-ben bejelentett szabadalmaztatott technológiája nemesgázban gyártott oxigénmentes rézkábelekre. Ez az eljárás a jelek átviteléhez sokkal kedvezõbb tulajdonságokkal bíró alapanyagot eredményez. A tisztaság és a kristályszerkezet hatása a vezetõ képességre nem csak látható és hallható, de megfelelõ mûszerekkel mérhetõ is. A fém tisztaságának megadására százalékszámot használnak. 99,999 százalékosan tiszta rezet ötkilences tisztaságúnak nevezik, ez az OFC minõsítés határa. Készítenek hat és hétkilences tisztaságú változatot is.
  • RCA:  Nevét kifejlesztõjérõl, az RCA stúdióról kapta. A kétcsatornás sztereo analóg hangjel továbbítására szolgálócsatlakozótípus. A különbözõ berendezések jelenleg legelterjedtebb hangátviteli módszere, amely a leggyakrabban RCA csatlakozókkal ellátott kábelpáron kerül továbbításra. A készülékeken ezeket a csatlakozókat audiovagy left/right címkével jelölik. A bal csatlakozó a fehér, a jobb pedig a piros színû.

Részletes Technikai adatok:

  • Kialakítás: RCA - RCA 
  • Teljes fém csatlakozók
  • Nagy tisztaságú, oxigénmentes, ezüstözött veteõp (SPC/OFC)
  • Erõs mûanyag szigetelés
  • Kétszeres árnyékolás
  • Hosszúság: 3 m
  • Egyedi méretben is rendelhetõ
Termék Funkciók

OEHLBACH 30 ÉV JÓTÁLLÁS!

OEHLBACH 30 ÉV JÓTÁLLÁS!
Az OEHLBACH már 1974 óta biztosítja a komponensek közötti adat- és jeltovábbítást a lehetõ legmagasabb minõségben - ma már nem csak kábelekkel. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetõen tartósan õrzi elõkelõ helyét a vezetõ gyártók ranglistáján. Minõségtanúsítványként kábeleire 30 év garanciát vállal, ezzel is bizonyítva termékei kiválóságát.

Ezeket a termékeket is ajánljuk