1. Üzletünk zavartalanul működik, a maszk viselése kötelező, illetve üzletben maximum 2 vásárló tartózkodhat, egymástól legalább 1,5-2 méteres távolságban!
 2. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.
Magnat LZR - 560 Black/Silver - LEÉRTÉKELT, OUTLET TERMÉK (234/235/236), Prémium fejhallgató fekete/ezüst színben - Hififutár

Magnat LZR - 560 Black/Silver - LEÉRTÉKELT, OUTLET TERMÉK (234/235/236), Prémium fejhallgató fekete/ezüst színben

EAN/vonalkód: #4018843804408
lzr560, lzr-560, lzr 560, fejhallgató
15990Ft6499 Ft

Maximális teljesítmény és rugalmasság. A Magnat-LZR LZR 560 a különcség, a teljesítmény és sokoldalúság ötvözete. 40mm-es lézer technológiás meghajtó – Klippel-optimalizált, a kristálytiszta erõteljes hangzás érdekében. Minõségi felületek, bõrrel, és matt fémhatású festékkel bevonva. A könnyû és biztonságos szállíthatóság érdekében, összehajtható. A cserélhetõ kábelen mikrofon és vezérlõ telefonos kihangosításhoz. Bõr hordtáska a biztonságos tároláshoz.

Ugrás a leíráshoz

Megjegyzés: Csomagolás sérült, 1 hét jótállással

Információk

A lézer, mi mást!. LZR - lézer! A márka nevében a technológia. Az ultra precíz Klippel lézeres mérési rendszer biztosítja a ultra pontos hangzást, nagyobb dinamikával és kevesebb torzulással, bármilyen hangerõn. 

Stílusos, elegáns és kényelmes. Az ergonómia kulcsfontosságú elemei. Ez a LZR filozófia! Tökéletes illeszkedés bármilyen fejméretre. Memória hab fülpárnák biztositják a kényelmes viseletet. Az eredmény, optimális kényelem és kiváló passzív zajszûrés. Az Air-Tech szellöztetõ rendszernek köszönhetõen nem melegszik fel. Lélegzõ anyagokat használtak fel és fülkagylóknál apró nyílásokat alakítottak ki.

Tervezés, nagy körültekintéssel. Rugalmas, praktikus, kényelmes. A tervezésnél ezek alapvetõ fontosságúak. Ezt mind tudnia kell a Magnat-LZR fejhallgatóknak. A legjobb anyagokat használták a gyártás során. Optimális merevségû polipropilén, amely ellenáll a törésnek. Szilárd, csuklós mechanikák és rugóacél fejpántok biztosítják a tökéletességet. Összecsukható, igy könnyen tárolható.

DWX-Thiele design. A Technológia és tervezés kombinációjából születik meg a prémium termék. Helmut Thiele tervezõ munkája testesíti meg a modern életstílust egy új generáció számára. Igy a technológia mellett a design is Made In Germany.

Tiszta, nagy teljesítmény minden területen. A fejhallgatóhoz adott magas minõségû, gubancolódás mentes kábellel tovább élvezhetjük a zenéket, vagy a telefonálást.

Rugalmas és hatékony. A kíváló minõségû kábelek kizárják a lehetõségét a gubancolódásnak. Különleges csavarodásmentes kábel, amely véd a törés, szakadás ellen is. A nagy tisztaságú oxigénmentes, OFC réz kábel garantálja a veszteségmentes jelátvitelt. Minden csatlakozója aranyozott ami segiti a maximális érintkezési megbizhatóságot. Világos koncepció, tiszta hang. 

Fõbb jellemzõk:

 • Németországban kifejlesztett
 • Zárt, fûlre simuló kialakítás
 • Design DWX-Thiele
 • Klippel géppel tervezett 40mm lézer technológiával készûlt meghajtó
 • Beépített, szélvédett, precíziós mikrofon kihangosítóval szerelve, ami kiváló minõségû
 • Kíváló minõségû bõrbõl készült
 • Nagyon kényelmes viselet, optimális ergonómia és lágy memória hab párnázat
 • Matt metál festett felületek
 • Összecsukható, könnyû és biztonságos
 • Cserélhetõ prémium gubancmentes kábel, melyn távvezérlõ is van
 • Tartozékok: hordtáska, szövet burkolt audio kábel távirányítóval együtt. 
 • Fekete/ezüst design

Technikai adatok:

 • Frekvencia átvitel: 16-23.000Hz
 • Érzékenység: 117dB (1 kHz, 1 V RMS)
 • Impedancia: 32 Ohm
 • Súly: 137 gramm
Termék Funkciók

Magnat LZR - LZR

Magnat LZR - LZR
A Klippel mérõrendszer még tökéletesebbek a hangszórók. Számítógéppel optimalizálják a hangszórót, szimetrikus mágneses mezõt hoznak létre lézeres technologiával. Az igy tervezett hangszórók pontosabb és torzitásmentesebb hangvisszaadásra képesek.

Magnat LZR - a technológia átadása

Magnat LZR - a technológia átadása
A Magnat, mint a hifi specialista cég elkötelezett a legjobb minõség elérésében. Az LZR fejhallgatók pontosan ezt a csúcskategóriát képviselk, ahol minden egyes technológia a nem kívánt hangok minimalizálást, csökkentését és az igazi, valós hangok maximalizáslást hivatottak támogatni!

Magnat LZR - Hármas elv

Magnat LZR - Hármas elv
Praktikusság, minõség és komfort! Ezen három alapvetõ tulajdonság az, amit szem elõtt tart minden egyes fejlesztés során a Magnat LZR! Tökélyre fejlesztett ergonómia találkozik a kényelmes viselettel, amiben a "memóriás ha fülkagylók" nyújatnak páratlan élményt és a minõségi hangzás, kivitel.

Magnat LZR - Tiszta réz!

Magnat LZR - Tiszta réz!
Minden részlet fontos! Így a kábelezés is, mely esetén a nagytisztaságú OFC réz kábelek biztosítják a tökéletességet, a veszteségmentes jelátvitelt és a tartósságot! Mindez aranyozott csatlakozókkal párosul a tökéletes érintkezéshez!

Magnat LZR - elegancia

Magnat LZR - elegancia
A Magnat LZR fejhallgatók eleganciáját olyan ízléses és minõségi anyagfelhasználásnak köszönhetik, mely a bõr, fém és a törésálló magasfényû - puha tapintású - mûanyag elemek találkozásából áll.

Ezeket a termékeket is ajánljuk