1. Home Center üzletünk jelenleg csak átvételi pontként üzemel!
  2. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.
808Audio XS Black SP260BK - LEÉRTÉKELT,OUTLET TERMÉK (X), Bluetooth hangszóró - Hififutár

808Audio XS Black SP260BK - LEÉRTÉKELT,OUTLET TERMÉK (X), Bluetooth hangszóró

EAN/vonalkód: #4039684535450x
XSblack,xs black, xs-black, sp-260, sp260, sp 260, bluetooth,
7999Ft6999 Ft

Az amerikai 808Audio XS Black egy kompakt, egyszerû designnal rendelkezõ vezetéknélküli Bluetooth hangszóró, amely könnyen párosítható mobiltelefonnal vagy tablettel. A beépített akkumulátornak köszönhetõen akár 12 órán keresztûl élvezhetjuk a kedvenz zenéinket otthon, az irodában, vagy útközben. A XS Black valódi sztereo hangzássalt tud megszólaltatni. Beépített bassrezonátorja teret kitöltõ, világos éspontos hangvisszaadást tesz lehetõvé, erõteljes mélyhangokkal. Integrált szilikon borítása biztosítja a kellemes tapintást és a igényes megjelenést.
A 808Audio a Voxx int, Mac Audio, Magnat csoport terméke.

Ugrás a leíráshoz

Megjegyzés: Kiállított darab, 1 hét jótállással

Információk

Kis méret, nagy hang. Az XS Black vezetéknélküli hangszóró pontosan hangolt sztereo rendszer, amelyet bassrezonátorral szereltek fel. Igy nagyobb teljesítményt, széles frekvenciatartományban tud megszólaltatni.

Tökéletes szabadidõhöz és utazáshoz. Keskeny kialakítású és könnyen hordozható a kompakt háznak köszönhetõen. Tökéletes, hogy zenét hallgathassunk bárhol, ahol szeretnénk. A lítium-ion nagyteljesítményû akkumulátorral az 12 órán keresztül élvezhetjük kedvenc zenéinket.
Felhasználóbarát kezelõszervek. Egygombos vezérlés, kapcsoló és csatlakozó. A használat roppant egyszerû. A készüléket AUX bemenettel is ellátták, igy könnyen csatlakoztathatjuk vezetékes eszközeinket is, amelyek nem rendelkeznek Bluetooth kapcsolattal. 

Fõbb jellemzõk:

  • 12 órás akkumulátor üzemidõ
  • Sztereo hangzás
  • High Dynamic hangzás passzív basszus sugárzókkal
  • AUX bemenet 3,5mm jack csatlakozó


Tartozékok:

  • Micro USB kábel


Méretek:

  • Szélesség: 15,2cm
  • Magasság: 5,8cm
  • Mélység: 2,5cm
  • Súly: 220 gramm
Termék Funkciók

Bluetooth technológia

Bluetooth technológia
Csak csatlakozz a kedvenc telefonoddal vezeték nélküli, Bluetooth szabvánnyal és használd zenehallgatásra (stream), vagy kihangosításra! Nincs semmi komplikáció, manuális beállítás! Egyszerû és gyors kapcsolódás!

Ezeket a termékeket is ajánljuk