TH Due

Audison - TH Due , High End 2/1 csatornás erõsítõ, 2x750W, vagy 1x1500W RMS

THESIS - A Hangok tökéletes megszólaltatása

Az Audison TH DUEThesis HV Venti megalkotása során létrejött tapasztalatokat és tudást ötvözi az legújabb kor digitális technológiájával. Ennek eredménye az analóg és a fejlettebb funkciókkal ellátott digitális technológia együttesével megalkotott egyedi termék. Az értékes szinergia a FULL DA HD technológiával az autós zenei élményt csúcsszintre emeli, a mobil audio reprodukcióban alkalmazott egyedi know-how-val.

A TH DUE egy 2/1 csatornás, hidalható erõsítõ, ami logikus választás azokhoz a rendszerekhez, ahol a sokoldalúság, a teljesítmény és a hangminõség a fõ szempont.

Akár 2x750W RMS, folyamatos teljesítmény leadására is képes 1 Ohm-on, vagy 1x1.500W RMS, folyamatos teljesítmény leadására képes 2 Ohm-on Hi-Current módban, vagy 2x80W RMS, folyamatos teljesítményt tud nyújtani A osztályú hangminõségben!629000 Ft

Rendelésre

VCRA

Audison - VCRA , Távvezérlõ Audison VOCE AV, LRx és SR erõsítõhöz

Audison VOCE AV, LRx és SR erõsítõkhöz gyártott mély-sugárzó hangerõszint szabályzó.9990 Ft

Raktáron: 1 db

THESIS HV Venti

Audison - THESIS HV Venti , High End erõsítõ

Az Audison Thesis HV Venti megalkotását két legendás Audison termék ösztönözte, a HR100 zeneisége és a HV SEDICI teljesítménye.

Minden erõsítõ tervezésekor különbözõ korlátozásokkal kell dolgozzunk. A HV Venti és a többi erõsítõ között az a különbség, hogy nem alkalmaztunk semmilyen korlátozást.

A HV Venti úgy született, hogy a világ legjobb erõsítõje legyen!

Az Audison R&D mérnökcsapatának maximális hozzáállását képviseli, akik az abszolút csúcsminõséget akarták elérni, sikeresen.

A HV Venti egy sztereó Dual mono erõsítõ, amely abszolút High End paraméterekkel valósult meg. Négy tápegység, alacsony visszacsatolás, nagy áramerõsség, amelyek a referencia teljesítményt meghatározzák.

A HV Venti project révén számos technológiai újítás került bevezetésre az audio területén az Audison által. A Dual Power funkció lehetõvé teszi, hogy a végsõ kimeneti teljesítményt kétféle képen állíthassa be: Hi-Current vagy Hi-Power módba. Ez a funkció lehetõvé teszi a hangszórók impedanciájának és az energiakezelés teljes elérését.

Az elõerõsítõ PCB képes az aktív eszközök által eszközök által termelt hp eloszlatására, miközben a munka-hõmérsékletet ugyanolyan szinten tartja, ami pozitívan befolyásolja a hangot.

A HV Venti egy mestermû, amit az Olasz mérnökök úgy terveztek, hogy az elektronikát egy speciális, ívelt, karcolásálló üveggel fedték le, amelyet igényes, színes led világítással láttak el, csodás hangulatot teremtve ezzel.2350000 Ft

Rendelésre
Autóhifi - Hifufutár.hu