1. Home Center üzletünk jelenleg csak átvételi pontként üzemel!
  2. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.

RA 7F25 BT

Trevi RA 7F25 BT, Hordozható rádió, napelemes akkumulátorral, Bluetooth funkcióval

Aki kedveli a retró dolgokat, annak az olasz Trevi cég megalkotott egy hordozható rádiót, az RA 7F25BT-t. A rádió kinézete retró, de a tudása cseppet sem az, hiszen mindent tud, amit egy rádiónak tudnia kell. Többsávos frekvencia tartománnyal rendelkezik, így mindenki megtalálja a saját maga kedvenc rádió adóját. S ha ez nem lenne elég, a készülék rendelkezik Bluetooth funkcióval, így akár telefonunkkal, vagy tabletünkkel is össze tudjuk párosítani, s már hallgathatjuk szeretett elõadóinkat. Beépített akkumulátorral rendelkezik, így bárhol tudjuk használni a készüléket. S ha esetleg lemerülne az akkumulátor, de éppen a szabadban vagyunk, akkor sem kell aggódnunk, mivel egy napelemes töltõt építettek bele, így bárhol fel tudjuk tölteni a készüléket. Minden adott ezzel a készülékkel, hogy jó kedvre derítsen minket minden zeneszám!8990 Ft

Raktáron: 10+ db

-50%

84031

RCA 84031, Mini szintezõ lemezjátszókhoz

Ez a 4 darab RCA mini üvegcse minden analóg hanglemez (vinyl, bakelit) rajongónak segít a lemezjátszók pontos beállításában, az optimális hangzás elérésének érdekében. Ezek a fiolák kicsik és könnyûek, így elhelyezhetõk a hanglemez 4 pontján és lellenõrizheti, hogy egyensúlyban, vízstintben van-e a lemez. A maximális zeneélmény érdekében ezek a kis kerek üvegek elengedhetetlenek minden lemezgyûjteményhez!


Az akció 2020.12.01 - 2020.12.31 között érvényes

5990Ft2990 Ft

Beszállítás alatt

-50%

84043

RCA 84043, Átlátszó lemezborító védõtasak

Az analóg hanglemez (vinyl, bakelit) szerelmesei mindig sokat foglalkoznak gyûjteményükkel. Fontos a nyilvántarthatóság és a biztonságos tárolás is. Az RCA átlátszó védõtasakja ezen kívül még esztétikus is, és természetesen maximálisan óvja a lemezt és a lemezborítót a szennyezõdésektõl és a kisebb sérülésektõl. A 12 hüvelykes lemezek befogadására képes lemeztasak megbízható védelmet nyújt a nedvesség ellen is.


Az akció 2020.12.01 - 2020.12.31 között érvényes

13990Ft6990 Ft

Beszállítás alatt

-49%

84041

RCA 84041, Mikroszálas tisztítókendõ hanglemezekhez és lemezjátszókhoz

Az RCA tsztítókendõje ideális hanglemezek és lemezjátszók tisztántartásához. Por, kisebb szennyezõdésnyomok és az ujjlenyomatok könnyen eltávolíthatók, mikroszálas anyagszerkezetének köszönhetõen nem hagy szöszt, egyéb maradványokat a megtisztított felületen. Erõsebb szennyezõdések eltávolítására például az RCA tisztítófolyadékaival szintén tökéletes választás.


Az akció 2020.12.01 - 2020.12.31 között érvényes

4490Ft2290 Ft

Beszállítás alatt

-9%

Mini 4K HDR

Zappiti Mini 4K HDR, Hálózatképes multimédia lejátszó

A Zappiti Mini 4K HDR magában foglalja a Zappiti MagicPixel v2.5 technológiát, így kiváló képminõséget kínál - sokkal jobb, mint az elõzõ generációké - jobb dinamikával, pontossággal, nagyobb kontraszttal,szilárd átalakítási folyamattal és részletesebb felskálázással rendelkezik (4K-ig). Még egy Full HD 1080p TV-n vagy egy kivetítõn is döbbenetes a változás tapasztalható más lejátszókhoz képest. A 3D lejátszás nagyobb képmélységet és lenyûgözõ, magával ragadó hatást kínál. Ha nem rendelkezik Ultra HD 4K kijelzõvel, ne aggódjon! A Zappiti Magic Pixel átalakítja az Ultra HD videotartalmat rendkívül kiváló minõségû 1080p tömörítetlen 4: 4: 4-es videóvá, hogy élvezhesse a 4K tartalmat a Full HD 1080p kijelzõn is. Ez a folyamat kb. 30% -kal növeli a felbontást a 1080 pixeles sorfelbontású televíziókon a Blu-ray-ekkel összehasonlítva. Ezen kívül a HDR tökéletesen átalakítható a BT.2020 - BT.709 konverzióval (3D LUT) SDR-re a tökéletes színosztályozás érdekében. A Zappiti MagicPixel v2.5 segítségével a 4K elõnyei nem korlátozódnak a nagy képernyõméretekre. Az új Zappiti Mini 4K HDR egy új szabványt állít fel a média lejátszók piacán, a csodálatos kezelõfelületével. Háromdimenziós effektjeivel, mozgásaival, a tükrözõdõ felületekkel és a választható témáival. A Zappiti beállításai lehetõvé teszik a számodra, hogy engedélyezd vagy letiltsd ezeket az effekteket a saját ízlésed szerint.


Az akció 2020.12.01 - 2020.12.31 között érvényes

84900Ft76999 Ft

Raktáron: 1 db

SB 8370 SW

Trevi SB 8370 SW, 2.1 sztereó hangprojektor Bluetooth funkcióval

A TREVI SB 8370 SW Soundbar egy erõsítõvel egybeépített hangszórórendszer, amely kiváló a lapos TV hangjának feljavítására. Okostelefon, DVD, PC vagy akár a tablet hangját is megszólaltathatjuk vele. 

Bluetooth kapcsolattal, USB, SD, AUX és optikai digitális bemenetekkel rendelkezik. A Bass Reflex rendszerû hangszóróház és a mélynyomó kiváló hangzást biztosít.

A Trevi Soundbart vezérelhetjük egy kényelmes oldalsó kapcsolókkal, vagy akár távvezérlõvel, ami a csomag tartozéka. Univerzálisan telepíthetõ, így könnyen elhelyezhetõ az asztalra, szekrényre vagy a falra. Az energiatakarékosság érdekében automatikusan kikapcsol, ha nem kap jelet.39990 Ft

Raktáron: 2 db

CMP 498

Trevi CMP 498, Hordozható CD lejátszó, fekete/ezüst színben

Aki kedveli a hagyományos, retró dolgokat, annak tökéletes választás a Trevi CMP 498-as discman-je. Ezzel a készülékkel magunkkal tudjuk vinni kedvenc CD lemezeinket, s szinte bárhol meg tudjuk õket hallgatni. Kijelzõjének köszönhetõen egy rápillantással meg tudjuk nézni, hogy éppen melyik album szól, vagy melyik szám ( csak az album számát, illetve a zene számát jelzi ki). A készüléket rázkódás-védelemmel látták el, így egy kisebb ütésnél, rázkódásnál sem fog megakadni a zeneszámunk. Ha pedig MP3 formátumban szeretnénk kedvenc számainkat meghallgatni CD lemezen, akkor ezt is megtehetjük, hiszen ezt a formátumot is kezeli a készülék.12990 Ft

Raktáron: 4 db

-12%

XF 3200 Pro

Trevi XF 3200 Pro, Hordozható hangrendszer Bluetooth, USB/SD bemenettel, FM rádióval és Karaoke funkcióval

A Trevi legújabb termékét, az XF 3200-as hordozható party hangrendszert úgy alkották meg, hogy az könnyen kezelhetõ, hordozható legyen minden felhasználó számára. Számos csatlakozási funkcióval rendelkezik, így mindenki meg fogja találni a maga számára megfelelõt. FM rádióval, AUX bemenettel, USB porttal, MicroSD kártya hellyel, Bluetooth funkcióval látták el a készüléket annak érdekében, hogy bárki megtalálja a neki megfelelõ csatlakozási pontot. S ha ez nem lenne elég, akkor a 2 mikrofon bemenetnek köszönhetõen akár egy karaoke partit is tudunk szervezni barátaink, családunk örömére. Gitár csatlakoztatására is van lehetõség, így még jobban fel tudjuk dobni a partynk hangulatát. A beépített akkumulátora teszi lehetõvé, hogy szinte bárhol élvezzük kedvenc zenéinket. A könnyû hordozhatóságot segíti a készülékbe épített fogantyú is. A Trevi XF 3200-as készülékkel minden adott egy remek bulihoz!


Az akció 2020.12.01 - 2020.12.31 között érvényes

79990Ft69999 Ft

Raktáron: 6 db

XF 600

Trevi XF 600, Hordozható hangrendszer Bluetooth, USB/SD bemenettel, FM rádióval és Karaoke funkcióval

A Trevi legújabb termékét, az XF 600-as hordozható party hangrendszert úgy alkották meg, hogy az könnyen kezelhetõ, hordozható legyen minden felhasználó számára. Számos csatlakozási funkcióval rendelkezik, így mindenki meg fogja találni a maga számára megfelelõt. FM rádióval, AUX bemenettel, USB porttal, MicroSD kártya hellyel, Bluetooth funkcióval látták el a készüléket annak érdekében, hogy bárki megtalálja a neki megfelelõ csatlakozási pontot. S ha ez nem lenne elég, akkor a 2 mikrofon bemenetnek köszönhetõen akár egy karaoke partit is tudunk szervezni barátaink, családunk örömére. A beépített akkumulátora teszi lehetõvé, hogy szinte bárhol élvezzük kedvenc zenéinket. A könnyû hordozhatóságot segíti a készülékbe épített fogantyú is. A Trevi XF 600-as készülékkel minden adott egy remek bulihoz!39990 Ft

Raktáron: 10+ db

-41%

Air Absorb

Oehlbach Air Absorb, Hangfal, készülék alátét, rezonancia csillapító 4 db/csomag OB 55045

Az Oehlbach Air Absorb egy kiváló minõségû hangfal- és elektronikai készülék alátét, rezonancia csillapító. Kíválóan alkalmazható analóg lemezjátszók, CD lejátszók, mélynyomók, hangfalak alá. Megakadályozza az átviteli rezonanciákat, rezgéseket és védi a padlót/állványt/bútort a speciális légcsillapítás segítségével. Maximális teherbírása 20 kg/db. 4db-os csomagban kapható.


Az akció 2020.12.01 - 2020.12.31 között érvényes

16990Ft9999 Ft

Raktáron: 6 db

-25%

Scope Flat

Oehlbach Scope Flat, DVB-T2, DVB-T2 HD digitális tv antenna fehér OB 17232

A digitális földfelszíni televíziózás kiváló vételéhez mindig megfelelõ minõségû antennára van szükség, mint például az Oehlbach Scope Flat. Ebben a DVB-T2 beltéri antennában újonnan kifejlesztett, különösen alacsony zajszintû vételi technológia biztosítja a kimagasló kép- és hangminõséget. A teljesen lapos aktív antennát diszkréten elhelyezheti akár a TV mögött a szekrényben, mivel teljesen észrevehetetlen, de elegáns formatervezése lehetõvé teszi, hogy egy képkerethez hasonlóan a falra akassza. Az 1,8 méteres antennakábel biztosítja, hogy megtalálja az antenna számára a tökéletes helyet, és a 24 karátos arannyal bevont csatlakozó tökéletes kapccsolatról gondoskodik.


Az akció 2020.12.01 - 2020.12.31 között érvényes

19990Ft14999 Ft

Raktáron: 10 db

-25%

Scope Flat

Oehlbach Scope Flat, DVB-T2, DVB-T2 HD digitális tv antenna fekete OB 17231

A digitális földfelszíni televíziózás kiváló vételéhez mindig megfelelõ minõségû antennára van szükség, mint például az Oehlbach Scope Flat. Ebben a DVB-T2 beltéri antennában újonnan kifejlesztett, különösen alacsony zajszintû vételi technológia biztosítja a kimagasló kép- és hangminõséget. A teljesen lapos aktív antennát diszkréten elhelyezheti akár a TV mögött a szekrényben, mivel teljesen észrevehetetlen, de elegáns formatervezése lehetõvé teszi, hogy egy képkerethez hasonlóan a falra akassza. Az 1,8 méteres antennakábel biztosítja, hogy megtalálja az antenna számára a tökéletes helyet, és a 24 karátos arannyal bevont csatlakozó tökéletes kapccsolatról gondoskodik.


Az akció 2020.12.01 - 2020.12.31 között érvényes

19990Ft14999 Ft

Raktáron: 10 db

LAN Extender OB 8413

Oehlbach LAN Extender OB 8413, HDMI - LAN jeltovábbító és vevõ

Az Oehlbach LAN Extender (HDMI jel hálózati kábelen keresztül) 4K Ultra HD jeleket továbbít nagy távolságra, aholy egy HDMI kábel már sokat veszít a jelminõségbõl. Megbízhatóan továbbítja a 4K jeleket 60 Hz-tõl 30 méterig, 30 Hz-es Ultra HD jelet pedig akár 50 méteres távolságig. Ezt az adó-vevõ készüléket Cat 6, Cat 6a, illetve Cat 7 hálózati kábeleket fogad nagy távolságra történõ továbbításhoz. A jelforrás HDMI kábellel csatlakozik az adóhoz. Az Oehlbach LAN Extender zökkenõmentesen integrálja adóját a HDMI Loopout-tal bármely házimozi rendszerbe, majd a HDMI jelet LAN-on továbbtja a LAN vevõhöz amelyet HDMI-n keresztül csatlakoztat a kimeneti eszközre (TV, sugárzó, stb.). A robosztus fémházban mindkét eszköz infra érzékelõvel rendelkezik, így a HDMI forrás (Blu-ray, vagy SAT vevõ) távolról kényelmesen vezérelhetõ. 79990 Ft

Raktáron: 1 db

Pro Phono Brush OB 2614

Oehlbach Pro Phono Brush OB 2614, Lemeztisztító kefe

A hanglemezeken és a barázdákban lévõ por már nem kap esélyt arra, hogy elrontsa kedvenc lemezeinek élvezetét. Az Oehlbach Pro Phono Brush lemeztisztító kefével gyorsan és finoman törölheti le a felvételeket. Az ergonómiailag kialakított rozsdamentes acél fogantyú tökéletes mozgatást biztosít minden mozdulattal. Tartós, nylonból készült puha kefe, valódi fa betétben. A zavartalan hangélmény érdekében húzza át a kefét a lemezen és a barázdákon óvatosan, tisztítsa meg a lemezt a portól és más apró szennyezõdésektõl! Ne tisztítsa értékes lemezgyûjteményét durva ecsettel, bízza ezt az Oehlbach Pro Phono Brush lemezkefére!7490 Ft

Raktáron: 3 db

Tracking Force Tonearm Balance OB 2610

Oehlbach Tracking Force Tonearm Balance OB 2610, Lemezjátszó tûnyomás mérõ

Egy hanglemez maximális élvezetéhez tökéletesen kalibrált tûnyomásra van szükség. A lemeztányér hanghordozójának optimális érintkezési erõsségétõl való legkisebb eltérés is hallható minõségbeli különbséget eredményez. Az Oehlbach kifejlesztette a Tracking Force Tonearm Balance-t, hogy Ön egyszerûen beállíthassa a tûnyomást, az ideális hangzáshoz. A digitális mérleg nemesacél mérõ része nagyon nagy (± 0,01 gramm) pontossággal mér. Az Oehlbach Tacking Force Tonearm Balance leegyszerûsítia hangkar és a tûnyomás kiegyensúlyozását - Egyszerû kezelhetõség, kényelmes vezérlõgombok, nagy és könnyen leolvasható kijelzõ.13990 Ft

Raktáron: 1 db
Otthoni hifi - Hifufutár.hu