1. Tisztelt Vásárlóink! A koronavírusra való tekintettel a személyes átvételi lehetőséget megszüntettük és a bolt határozatlan ideig zárva tart.
  2. A rendelések fogadása folyamatos és változtatlan. Kérjük használják az utánvételes vagy előreutalásos vásárlási lehetőséget, mivel személyes átvételre nincs lehetőség. Köszönettel, Hifi Station Kft.

UX-C25BT

JVC - UX-C25BT, Mikro HiFi rendszer CD lejátszóval, USB és Bluetooth kapcsolattal

A JVC legújabb termék az UX-C25BT mikro HiFi rendszer. Kompakt kivitelével, de tudásával mindenkit le fog nyûgözni. Elegáns formatervezés jellemzi, mely minden otthonban tökéletesn beilleszkedik a környezetbe. Számos funkcióval rendelkezik, így mindenki megtalálhatja a saját igényének megfelelõt. Hallgathatunk vele CD-t, az USB bemeneten keresztül tudunk zenét hallgatni, vagy akár Bluetooth kapcsolaton keresztül tudjuk az okoseszközeinket csatlakoztatni, így mindenki élvezheti a kedvenc zenéjét. Az 5 elõre beállított hangszínnel pedig ki tudjuk választani a számunka megfelelõ stílust.35999 Ft

Raktáron: 10+ db

-7%

MPS 701

macAudio - MPS 701, Bluetooth mini hifi rendszer DAB+ rádióvevõvel

A MAC Audio MPS 701 hifi rendszer futurisztikus megjelenéssel és szemet gyönyörködtetõ LED fénnyel lenyûgözõ látványt nyújt. Azonban a hangsúly a kiváló teljesítményre és akusztikai tulajdonságokra öszpontosul. Két 165 mm-es hangszóró gondoskodik az erõteljes hangzásról az alacsony frekvenciatartományban is. Ráadásul a 720 wattos rendszer rendkívül sokoldalú bemeneti forrást kínál, így a vezeték nélküli Bluetooth jelátvitelen kívül CD-játszó, elülsõ USB és AUX bemenet is rendelkezésre áll. A beépített RDS rádió DAB+ vevõje lehetõvé teszi a kiváló minõségû digitálui rádiójel fogadását is.


Az akció 2020.03.01 - 2020.03.31 között érvényes

69999Ft64999 Ft

Raktáron: 10+ db

TT 100 BK E

macAudio - TT 100 BK E, Klasszikus lemezjátszó Bluetooth kihangosítással

A macAudio TT 100 BK E egy jó minõségû lemezjátszó Bluetooth funkcióval és extravagáns LED világítással.
Ez a lemezjátszó ötvözi a retro dizájn és modern kor technikai elvárásait. A Bluetooth zeneátvitelnek köszönhetõen a lemezjátszón hallgatott zene, bármilyen Bluetooth bemenettel ellátott eszközre (erõsítõ, hangfal, fejhallgató stb.) továbbítható. A Bluetooth és a fejhallgató kiemeneti jelszintje is állítható. A lemezjátszó bemenettel nem rendelkezõ eszközökkel való összekötést a beépített elõerõsítõ segíti.
A hifi hangzásról a szilikon gumi lemez alátét, az alacsony zajszintû szíjhajtás, nyomatékos egyenáramú motor és a cserélhetõ piezzo-kristály hangszedõ gondoskodik.
A vizuális élményt a LED fény világítás biztosítja.39999 Ft

Raktáron: 10+ db

-12%

MPS 801

macAudio - MPS 801, Bluetooth mini hifi rendszer (DAB+) 800W

A MAC Audio márka már több, mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik, az autó hifi területén már a vezetõ márkák között tartják számon termékeit. Az MPS 801 egy igazi házibuli rendszer. A toronyba és a hangfalakba épített LED világítás a klubok hangulatával párosítja a zenehallgatást. A vörös és kék színû villogó fények a buli után természetesen kikapcsolhatók, ha csak egyszerûen pihenésre van szüksége. Ha kiváló CD minõségre vágyik, nem kell mást tennie, csak helyezze be kedvenc lemezét és helyezkedjen kényelembe! Bluetooth funkciójának köszönhetõen okostelefonon, táblagépen tárolt kedvenc zeneszámait könnyedén hallgathatja anélkül, hogy másik adathordozóra is át kellene másolnia. Elõlapi bemenetére könnyedén csatlakoztathat más hangforrásokat (pl.: TV, MP3 lejátszó). USB csatlakozóján pendrájvról azonnal élvezhetõk az MP3 zenefájlok, akár ismételt, vagy véletlenszerû sorrendben is. Kedvenc rádiómûsorait Budapest területén akár digitálisan is foghatja a DAB+ tunernek köszönhetõen. Fejhallgató csatlakoztatásával akkor is hallgathatja, ha környezetében mások már pihennének. A kétutas, bassreflex rendszerû hangfal erõteljes, kellemes akusztikával tölti meg a teret.


Az akció 2020.03.01 - 2020.03.31 között érvényes

79999Ft69999 Ft

Raktáron: 7 db

SL-D800BT

Teac - SL-D800BT, Retro kinézetû mini Hifi fehér szinben

A TEAC SL-D 800BT nosztalgia, retro mini hangrendszer hamisítatlan retro kinézetettel és nagy tudással rendelkezik. CD és MP3 lejátszás, FM rádió, USB csatlakozás, Bluetooth zene és hangátvitel. Beépitett óra és ébresztés funkció. 29999 Ft

Raktáron: 1 db
Otthoni hifi - Hifufutár.hu