1. Home Center üzletünk jelenleg csak átvételi pontként üzemel!
  2. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.

Digi Bridge

Oehlbach Digi Bridge, D/A konverter, digitál - analóg átalakító OB 6064

Az Oehlbach Digi Bridge egy kompakt méretû digitál - analóg átalakító. Kíválóan alkalmazható analóg audió kimenettel nem rendel eszközök kiegészítéseként.  A bemeneti jel kapcsolható. A készülékben egy Cirrus-Logic chip gondoskodik a digitális jelek veszteségmentes analóg jellé történõ átalakításáért. 24990 Ft

Raktáron: 1 db

-33%

Pure Clock

Oehlbach Pure Clock, USB JitterBug, adat és táp zajszûrõ OB 6075

A kábel és tartozék specialista OEHLBACH USB JitterBug közvetlenül az USB porton csatlakoztatva a számítógéphez már használható is, nem igényel külön szoftveres telepítést.
Furcsának tûnhet, de még a DAC nélküli lejátszók is meghálálják, hogy jó minõségû, kis zajú tápot kapnak. A DAC-ok esetében ez még inkább érvényesül, hiszen itt már kézzelfogható analóg jel is van, amihez hozzáadódhat a tápoldalról érkezõ zaj egy része.
Az Ohelbach USB JitterBug mindezeket a hibalehetõségeket kiküszöböli, hogy az USB portra csatlakoztatott eszközök a lehetõ legjobb minõségû jelet kapják meg.


Az akció 2021.01.01 - 2021.01.31 között érvényes

14990Ft9990 Ft

Beszállítás alatt

M12

Nad M12, Modulárisan bõvíthetõ hibrid digitális elõerõsítõ

A NAD M12 a gyártó audiophile, magas felbontású audio lejátszására képes DAC és és modulárisan bõvíthetõ hibrid digitális elõerõsítõje. USB porton ketesztül a NAD DirectDigital processzor 24 bit / 192 kHz jeleket képes feldolgozni hálózatról és külsõ adattárolóról egyaránt. USB bemenetén kívül a kategóriának megfelelõen phono bemenettel és szimmetrikus (XLR) csatlakozókkal is ellátták, a digitális jelek fogadására két optikai és két koaxiális aljzatot építettek be. Két subwoofer elõerõsített kimenet szolgálja ik a 2.1, 2.2 rendszerek szerelmeseit, és természetesen a 12 V-os trigger ki- és bemeneti aljzat sem maradhatott le. A válogatott minõségi, alacsony zajú, kis tûréshatárú alkatrészekkel szerelt elõfok megjelenésében és a felhasznált innovatív technológiákban is kitûnõen megállja helyét. Kijelzõje egyben érintõ vezérlõ is, a nemkívánatos rezgések csillapításáról mágneses fém tüskével ellátott talpak és öntött fém ház gondoskodik. Elõre mutató technológia, kompromisszum mentes, letisztult audiophile hangzás, ez a NAD M12. A készülék a NAD M22 sztereó teljesítményerõsitõvel együtt használható hangfalak megszólaltatására!1599990 Ft

Rendelésre
Otthoni hifi - Hifufutár.hu