1. Üzletünkben a maszk viselése kötelező, illetve egyszerre maximum 2 vásárló tartózkodhat, egymástól legalább 1,5-2 méteres távolságban!
 2. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.
HECO Direkt Black, High-End, 2-utas álló hangsugárzó fekete színben - Hififutár

Termék tesztek

HECO Direkt Black, High-End, 2-utas álló hangsugárzó fekete színben

EAN/vonalkód: #4029678507006
Direct, Dyrekt, black, fekete, high-end, audiofil, audiophile

799990 Ft

2-utas High-End hangsugárzó

A klasszikus modellek ihlette a "Direkt" High-End 2-utas hangsugárzókat, testre szabva készítik Heco laboratóriumban! A rendkívül alacsony torzítású 25 cm-es mélynyomó kraft papír membránból készült, két komoly lég-tömeget mozgató-, lefelé irányuló bass-reflex porttal, biztosítva a „ropogós” és pontos basszus-reprodukciót. Kombinálva a nagy energiájú selyemdóm magas-sugárzót a szilárd alumínium hullámvezérlõ tölcsérrel, valamint a különösen erõs dupla mágneses meghajtással, egy finom, kiegyensúlyozott, dinamikus hangzást kapunk, kristálytiszta és közvetlen vokális elõadásmódban. A Direkt, igazán átlag feletti hatékonysággal tárja elénk a zenét, tökéletesen együtt tud mûködni akár 5 watt teljesítményû csöves-erõsítõkkel, miközben ugyanolyan jó barátságban van a nagy tranzisztoros elektronikákkal. A Direkt High-End sorozat tagjaként, elegáns selyem matt lakkozású és kontrasztos dísz csík ékeskedik front részén, valamint a stabil alátámasztásért és a jó elcsatolásért, 3 tömör fém láb gondoskodik.

Ugrás a leíráshoz

Információk

HECO Direkt - i-fidelity 2015 / 08.

HECO Direkt - i-fidelity 2015 / 08.

A HECO Direkt kiemelkedő hanggal, gyönyörű külsővel rendelkezik és mindezeket figyelembe véve mindezt költséghatékonyan kínálja ezt a teljesítményt! Más szóval minden tekintetben "Top Design" termék!
HECO Direkt - trend dokument 06/2015

HECO Direkt - trend dokument 06/2015

Ha a zenét újra átélni, minden színezettségtől mentesen, akkor a Direkt egyértelműen Neked ajánlható! Mindezek mellett pedig a retro csomagolás még a látványban is remek élvezetet nyújt!
HECO Direkt - lite magazin 2015

HECO Direkt - lite magazin 2015

Teljes pontszám: 1,1, Osztály: első osztályú, Ár / teljesítmény arány: nagyon jó
HECO Direkt - lite magazin 2015 nyomtatott sajtó

HECO Direkt - lite magazin 2015 nyomtatott sajtó

A klasszikusok inspirálták, a modern korban megvalósítva - HECO Direkt!
HECO Direkt - Audiovideo.fi

HECO Direkt - Audiovideo.fi

Széles és bátor előadásmód egy széles és "bátor" hangfaltól!
HECO Direkt - Fairaudio 2016

HECO Direkt - Fairaudio 2016

"Bárki aki meg szeretné tapasztalni összes érzékével mennyire élvezhetõ eredeti módon az érzelmekkel teli zene, annak meg kel hallgatnia ezt a hangfalat!"
HECO Direkt - Hifi and Musik

HECO Direkt - Hifi and Musik

"Egy csodás flört az 50-es évek újraéltelmezésében!"
HECO Direkt - Stereoplay

HECO Direkt - Stereoplay

Hang: Abszolút Top Class Ár-teljesítmény: Nagyon jó
HECO Direkt - AV Magazin.de

HECO Direkt - AV Magazin.de

"... a Heco Direkt roppant agilis és robbanásszerûen dinamikus módon zenél..."
HECO Direkt - Hi-Fi Choice 2016

HECO Direkt - Hi-Fi Choice 2016

Igazi kifinomult, érzékeny darab, traszparens hangzással, remek mélyhangokkal és minõségi kidolgozással. Mindez jó áron!
HECO Direkt - LowBeats 2016

HECO Direkt - LowBeats 2016

Csodás retro dizájn, dinamikus, nagyon stabil megszólalás és hangzás, remekül párosítható csöves erõsítõkhöz!
HECO Direkt - Sztereó Sound & Vision 2016

HECO Direkt - Sztereó Sound & Vision 2016

"A hangfal megszólalása kifejezetten lendületes, a zenei spektrum nagy hangerőn sem szűkül be, és az általa prezen- tált finom részletek hangzása lenyűgöző a nagyfrekvenciás hangtartományban is. Top technológia és időálló design"
HECO Direkt - HifiCritic 2016

HECO Direkt - HifiCritic 2016

"A HECO Direkt egy elképesztõen látványos készülék, mely kifejezetten azoknak lehet remek választás, akik elõnyben részesítik a kisteljesítményû csöves végfokokat." Best Buy - azaz ajánlott vétel ajánlás!
HECO Direkt - Plus X Awards 2016

HECO Direkt - Plus X Awards 2016

Minõség, minõség, minõség! A HECO Direkt hangfal mind kidolgozásában, mind hangzásában a minõséget sugározza, így elnyerte a Plus X Awards 2016-os elismerését is!

A legmodernebb fejlesztés találkozása a klasszikus dizájnnal

A Heco mérnökei, a régi hagyományokat megtartva és a modern fejlesztési szabványokkal, innovatív technológiákkal felvértezve, egy új 2-utas hangsugárzót hozott létre. A HECO Direkt ötvözi a nagy-, padlón-álló hangsugárzók dinamikáját és basszus-reprodukcióját, valamint a realisztikus, térbelileg háromdimenziós térleképezéssel rendelkezõ High-End 2-utas hangsugárzókat. Minden egyes komponenst – bonyolult és idõigényes részletes precíziós munkával – kifejezetten ehhez a hangsugárzóhoz fejlesztettek ki, úgy, hogy a legnagyobb hatékonyságot a legkisebb torzítással érjék el.

Optimalizált komponensek biztosítják a kiváló teljesítményt

A lenyûgözõ basszus-reprodukció, csak egyik jellemzõje a 250 mm-es Heco Kraft papír membrán kvalitásainak. Az innovatív „klippel” lézeres mérési technológiának köszönhetõen, a legalacsonyabb torzítás mellett a legmagasabb minõségû hangzást biztosítja a hallgatónak. A telt és finom basszus-reprodukció érdekében, kettõ speciális reflex-csõ is helyett kapott a nem hétköznapi kabinetben, mégpedig lefelé irányuló portokkal, ez által fantasztikus akusztikai élményben lesz részünk. A 2350 Hz feletti tartomány átadásáért, egy multi-hullám vezérlõs, tölcséres alumínium testben helyet foglaló, kettõs mágnessel ellátott 28 mm-es selyem kónuszú magas-sugárzó a felelõs, ami a rendkívül tiszta térhangzás-, valamint a hihetetlen dinamika mellett, kiválóan együttmûködik a hatalmas mély-meghajtóval. A Direkt hangfal igazán átlag feletti hatékonysággal tárja elénk a zenét, tökéletesen együtt tud mûködni akár 10 watt teljesítményû csöves-erõsítõkkel, miközben ugyanolyan jó barátságban van a nagy tranzisztoros elektronikákkal.

Top technológia és idõtlen dizájn

Speciálisan kialakított szilárd hármas fém lábazattal rendelkezik, amely biztosítja a stabil alátámasztást, és a padlótól való elcsatolást. A széles kabinete és a nagyvonalú térfogata a HECO hangsugárzó kiváló akusztikai teljesítményének további alappillérei. Hiteles és dinamikus, levegõs-, erõs basszus tartomány és átlag feletti térhatás - ami egyszerre alkalmi és lezser. Nem véletlen kapta nevét, hiszen „Direkt”, vagyis közvetlen hozzánk, nem színez, egyszerûen csak elénk tárja a zenét!

 • Kialakítás: 2-utas bass-reflex
 • Hangszórók: 25cm-es mélysugárzó / középsugárzó, 30mm-es magassugárzó
 • Terhelhetõség: 200W folyamatosan, 320W maximálisan
 • Impedancia: 4 - 8 Ohm
 • Frekvencia átvitel: 25 - 28.000 Hz
 • Frekvencia keresztezési pontja a hangváltónak: 2.350 Hz
 • Ajánlott erõsítõ teljesítmény: 10 - 320W
 • Érzékenység: 95 dB
 • Kivitel: fekete és fekete
 • Méretek: 440 x 900 x 200mm talpakkal: 440 x 998 x 397mm
 • Súly: 25.8 kg

 

Ezeket a termékeket is ajánljuk