1. Home Center üzletünk jelenleg csak átvételi pontként üzemel!
  2. További információkért kérjük kövesse figyelemmel Facebook oldalunkat. Köszönettel, Hifi Station Kft.
Oehlbach Streamline 15, Ultra lapos hangszórókábel 2x1,5qmm OB 1134 - Hififutár

Oehlbach Streamline 15, Ultra lapos hangszórókábel 2x1,5qmm OB 1134

EAN/vonalkód: #4003635011348
hangszórókábel, speaker cable, vezeték, vezetõ, hangfalkábel, ofc, , ultra lapos, sodrott, hajlékony, ob 1134, ob1134
799Ft699 Ft

A Streamline 15 kiemelkedõ minõségû, rendkívül lapos hangszórókábel. Kialakításának köszönhetõen olyan helyeken is könnyen elrejthetõ, ahol nincs külön kábel elvezetésre kialakított hely. Az egymás mellett elhelyezkedõ, oldalanként három szál vezetõ ultra vékony, nagy tisztaságú oxigénmentes szálakból (OFC) lett sodorva, jelentõsen javítva a vezetõ tulajdonságokat. Ezzel a lapos kialakítással és a speciális, egymás melletti elhelyezéssel a vezetõfelület csaknem a duplája a hagyományos kialakítású kábelének.

Ugrás a leíráshoz

Információk

Jellemzõk:

  • OFC: Oxigénmentes rézkábel. A Hitachi 1975-ben bejelentett szabadalmaztatott technológiája nemesgázban gyártott oxigénmentes rézkábelekre. Ez az eljárás a jelek átviteléhez sokkal kedvezõbb tulajdonságokkal bíró alapanyagot eredményez. A tisztaság és a kristályszerkezet hatása a vezetõ képességre nem csak látható és hallható, de megfelelõ mûszerekkel mérhetõ is. A fém tisztaságának megadására százalékszámot használnak. 99,999 százalékosan tiszta rezet "ötkilences" tisztaságúnak nevezik, ez az OFC minõsítés határa. Készítenek hat és hétkilences tisztaságú változatot is.


Részletes technikai adatok:

  • Egyedileg sodrott vezeték kötegek
  • 110 W csatonánkénti teljesítményig
  • OFC - oxigénmentes réz vezetõk
  • Ultra vékony szálakból sodort vezetõk
  • Ultra lapos kialakítás
  • Kábel keresztmetszet: 2 x 1,5 mm2
  • Erõs, rugalmas szigetelés
  • Kábel mérete: 12 x 2,5 mm

 

Termék Funkciók

OEHLBACH 30 ÉV JÓTÁLLÁS!

OEHLBACH 30 ÉV JÓTÁLLÁS!
Az OEHLBACH már 1974 óta biztosítja a komponensek közötti adat- és jeltovábbítást a lehetõ legmagasabb minõségben - ma már nem csak kábelekkel. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetõen tartósan õrzi elõkelõ helyét a vezetõ gyártók ranglistáján. Minõségtanúsítványként kábeleire 30 év garanciát vállal, ezzel is bizonyítva termékei kiválóságát.

Ezeket a termékeket is ajánljuk