Hififutár - Magnat LZR 765 Executive Metal

Termék tesztek

Magnat LZR - 765 Executive Metal, Prémium fejhallgató fémes szinben

EAN/vonalkód: #4018843803104
lzr765, lzr-765, lzr 765
29999Ft24999 Ft

A Magnat-LZR 765 egy felsõ osztályú fejhallgató. Elegáns és izléses. Kifinomult. Egyedi. Ennél a sorozatnál külön figyelmet fordítottak az ergonómiára és a designra. A legmodernebb technológiával hozták létre. Tökletesen kiegyensúlyozott a hangképe. A könnyû kialakítás alkalmassá teszi, hogy tökéletes útitársa legyen hosszú távon. Elsõ osztályú, pontos, dinamikus, részletes. Barna és Gunmetál színösszeállításban.

Ugrás a leíráshoz

Információk

Magnat LZR760/765 Plus X Award

Magnat LZR760/765 Plus X Award

Az év terméke 2015-ben. Magas minõség, Desing, Könnyû használat.
Magnat LZR760/765 EAR IN magazine

Magnat LZR760/765 EAR IN magazine

Ez egy nagyon, nagyon jó fejhallgató!...
Magnat LZR760/765 AVmagazine

Magnat LZR760/765 AVmagazine

Prémium, Nagyon jó! Egy izgalmas hangzás otthon és útközben...
Magnat LZR760/765 AudioVideoHD

Magnat LZR760/765 AudioVideoHD

Élettel teli, elbûvölõ hang, kiváló árban. Egy meglepetés...
Magnat LZR760/765 iFdelity magazin

Magnat LZR760/765 iFdelity magazin

Nagyon jó! Tökéletesen reprodukálja a hangokat. Élmény a szívnek és léleknek...
Magnat LZR760/765 HifiVideo magazin

Magnat LZR760/765 HifiVideo magazin

Részletes hang reprodukció, nagy mély hangok, kifinomult design és kivitelezés.
Magnat LZR760/765 Fidelity magazin

Magnat LZR760/765 Fidelity magazin

...egy kiváló hang ár érték arányban.
Magnat LZR760/765 SempreAudio

Magnat LZR760/765 SempreAudio

Tökéletes bemutatkozás...
Magnat LZR760/765 Lite Magazine

Magnat LZR760/765 Lite Magazine

...erõteljes hangzás hibák nélkül...

Úgy hangzik mint a lézer. LZR - lézer! A márka nevében a technológia. Az ultra precíz Klippel lézeres mérési rendszer biztosítja a teljesen pontos hangzást, nagyobb dinamikával és kevesebb torzulással. Mindez párosul a Metal Core technológiával, amely alapja egy gyûrû alakú titán bevonatú kúp.

Egyedi, elegáns és kényelmes. Az ergonómia kulcsfontosságú elemei. Ez a LZR filozófia! Tökéletes illeszkedés bármilyen fejméretre. Memória hab fülpárnák biztositják a kényelmes viseletet. Az eredmény, optimális kényelem és kiváló passzív zajszûrés. Az Air-Tech szellöztetõ rendszernek köszönhetõen nem melegszik fel.

Tervezés, nagy körültekintéssel. Rugalmas, robosztus, kényelmes. A tervezésnél ezek alapvetõ fontosságúak. Ezt mind tudnia kell a Magnat-LZR fejhallgatóknak. A legjobb anyagokat használták a gyártás során. Optimális merevségû polipropilén, amely ellenáll a törésnek. Szilárd, csuklós mechanikák és rugóacél fejpántok biztosítják a tökéletességet.

DWX-Thiele design. A Technológia és tervezés kombinációjából születik meg a prémium termék. Helmut Thiele tervezõ munkája testesíti meg a modern életstílust egy új generáció számára. Igy a technológia mellett a design is Made In Germany.

Rugalmas és hatékony. A kíváló minõségû kábelek kizárják a lehetõségét a gubancolódásnak. Különleges csavarodásmentes kábel, amely véd a törés, szakadás ellen is. A nagy tisztaságú oxigénmentes, OFC réz kábel garantálja a veszteségmentes jelátvitelt. Minden csatlakozója aranyozott ami segiti a maximális érintkezési megbizhatóságot. Világos koncepció, tiszta hang. 

Fõbb jellemzõk:

  • Németországban kifejlesztett
  • Design DWX-Thiele
  • Metal-Cora technológia
  • Összecsukható, könnyû és biztonságos
  • Cserélhetõ prémium gubancmentes kábel


Technikai adatok:

  • Frekvencia átvitel: 14-25.000Hz
  • Érzékenység: 119dB (1 kHz, 1 V RMS)
  • Torzitás: <0,15% THD (1 kHz, 106dB)
  • Súly: 152 gramm
Termék Funkciók

Magnat LZR - LZR

Magnat LZR - LZR
A Klippel mérõrendszer még tökéletesebbek a hangszórók. Számítógéppel optimalizálják a hangszórót, szimetrikus mágneses mezõt hoznak létre lézeres technologiával. Az igy tervezett hangszórók pontosabb és torzitásmentesebb hangvisszaadásra képesek.

Magnat LZR - fémmag technológia

Magnat LZR - fémmag technológia
Az LZR 980 & LZR 760/765 stabilizálását egy finom kúp képezi. Ez a gyûrû alakú alkatrész titán bevonatot kapott a legérzékenyebb területeken. A "Laser Tech Driver " technológiának köszönhetõen még mélyebb basszust és brilliáns magasfrekvenciát kapunk az LZR szériában!

Magnat LZR - a technológia átadása

Magnat LZR - a technológia átadása
A Magnat, mint a hifi specialista cég elkötelezett a legjobb minõség elérésében. Az LZR fejhallgatók pontosan ezt a csúcskategóriát képviselk, ahol minden egyes technológia a nem kívánt hangok minimalizálást, csökkentését és az igazi, valós hangok maximalizáslást hivatottak támogatni!

Magnat LZR - Hármas elv

Magnat LZR - Hármas elv
Praktikusság, minõség és komfort! Ezen három alapvetõ tulajdonság az, amit szem elõtt tart minden egyes fejlesztés során a Magnat LZR! Tökélyre fejlesztett ergonómia találkozik a kényelmes viselettel, amiben a "memóriás ha fülkagylók" nyújatnak páratlan élményt és a minõségi hangzás, kivitel.

Magnat LZR - Air-Tech

Magnat LZR - Air-Tech
Az Air-Tech technológiának köszönhetõen nem csak pár percig, de akár folyamatos zenehallgatások során is elképesztõ kényelmet és könnyed érzést biztosít a felhasználónak. A "lélegzõ" anyagok és a szellõzõnyilásoknak hála szinte úgy érezzük, mintha nem is viselnék fejhallgatót, hisz sosem melegszik rá a fülünkre! A szabadalmaztatott pántoknak köszönhetõen könnyedén hajthatjuk és szállíthatjuk kedvenc fejhallgatónkat!

Magnat LZR - Tiszta réz!

Magnat LZR - Tiszta réz!
Minden részlet fontos! Így a kábelezés is, mely esetén a nagytisztaságú OFC réz kábelek biztosítják a tökéletességet, a veszteségmentes jelátvitelt és a tartósságot! Mindez aranyozott csatlakozókkal párosul a tökéletes érintkezéshez!

Magnat LZR - elegancia

Magnat LZR - elegancia
A Magnat LZR fejhallgatók eleganciáját olyan ízléses és minõségi anyagfelhasználásnak köszönhetik, mely a bõr, fém és a törésálló magasfényû - puha tapintású - mûanyag elemek találkozásából áll.

Ezeket a termékeket is ajánljuk