Hififutár - Oehlbach NF 113 DI

Oehlbach - NF 113 DI , Digitális koaxiális kábel 1,5 méter OB 10701

EAN/vonalkód: #4003635107010
nf113di, nf-113-di, digitális, koaxiális, rca, ofc, ezüstözött, aranyozott, 75 ohm, ob10701

11999 Ft

Az NF 113 DI elõre szerelt digitális koaxiális kábel garantálja a különösen stabil és valós idejû adatok továbbítását. A kábelt masszív, rugalmas szigetelés védi a külsõ hatásoktól, mindemellett a tökéletes hangzást az állandó 75 Ohm imedancájú, nagy tisztaságú, ezüstözött, oxigénmentes-réz vezetõ (OFC), a tökéletes kapcsolatot pedig a 24 karátos arannyal bevont RCA csatlkozók biztosítja. Ideális hifi, vagy házimozi rendszerek hangátviteléhez. A kábel egyedi méretben is megrendelhetõ.
1,5 méter.

Ugrás a leíráshoz

Információk

Jellemzõk:

 • Koaxiális digitális csatlakozó: A digitális jel elektromos formában való továbbítására alkalmas csatlakozótípus. Átvitelére árnyékolt vezetéket és RCA csatlakozót használnak, ezért nevezik koaxiális digitális csatlakozónak. Jelölése általában narancssárga. Mivel a digitális jel alkalmas a kétcsatornás sztereo vagy akár a többcsatornás térhatású hang átvitelére, egyetlen kábel elég továbbításához. A koaxiális jelátvitelnél azonban nem mindegy, hogy milyen kábelt használunk. A 75 ohmos koaxiális kábel kialakítása ugyanis befolyásolja az elektromos jelátvitelt, így kihat a hangminõségre. A koaxiális megoldás a legköltséghatékonyabb, ugyanis nem igényel digitális/optikai konverziót.
 • S/PDIF:  (Sony/Philips Digital Interconnect Format vagy Sony Philips Digital Interface) egy olyan audiointerfész, amely biztosítja két eszköz között a hangok digitális átvitelét. Ennek elõnye, hogy az átvitel során a jel nem szed össze olyan zajokat, mint azt analóg jeltovábbítás esetén teheti, valamint ha mindkét eszköz egyébként is digitálisan dolgozza fel a hanganyagot, akkor így elkerülhetõ két teljesen felesleges és esetleg zajjal, veszteséggel és torzulással járó konverzió (digitális -> analóg, majd analóg -> digitális).
 • OFC: Oxigénmentes rézkábel. A Hitachi 1975-ben bejelentett szabadalmaztatott technológiája nemesgázban gyártott oxigénmentes rézkábelekre. Ez az eljárás a jelek átviteléhez sokkal kedvezõbb tulajdonságokkal bíró alapanyagot eredményez. A tisztaság és a kristályszerkezet hatása a vezetõ képességre nem csak látható és hallható, de megfelelõ mûszerekkel mérhetõ is. A fém tisztaságának megadására százalékszámot használnak. 99,999 százalékosan tiszta rezet "ötkilences" tisztaságúnak nevezik, ez az OFC minõsítés határa. Készítenek hat és hétkilences tisztaságú változatot is.


Részletes technikai adatok:

 • Kialakítás: RCA - RCA kábel 75 Ohm
 • Robosztus mûanyag külsõ borítás
 • Többszörösen árnyékolt
 • 75 Ohm impedancia
 • Nagy tisztaságú, ezüstözött, oxigén-mentes vezetõ (OFC)
 • 24 karátos arannyal bevont csatlakozók
 • Megbízható érintkezés
 • Hosszúság: 1,5 m
 • Egyedi méretben is megrendelhetõ

 

Termék Funkciók

OEHLBACH 30 ÉV JÓTÁLLÁS!

OEHLBACH 30 ÉV JÓTÁLLÁS!
Az OEHLBACH már 1974 óta biztosítja a komponensek közötti adat- és jeltovábbítást a lehetõ legmagasabb minõségben - ma már nem csak kábelekkel. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetõen tartósan õrzi elõkelõ helyét a vezetõ gyártók ranglistáján. Minõségtanúsítványként kábeleire 30 év garanciát vállal, ezzel is bizonyítva termékei kiválóságát.

Ezeket a termékeket is ajánljuk