1. Tisztelt Vásárlóink! A koronavírusra való tekintettel a személyes átvételi lehetőséget megszüntettük és a bolt határozatlan ideig zárva tart.
  2. A rendelések fogadása folyamatos és változtatlan. Kérjük használják az utánvételes vagy előreutalásos vásárlási lehetőséget, mivel személyes átvételre nincs lehetőség. Köszönettel, Hifi Station Kft.

CP-1050D

Onkyo - CP-1050D, Direkt hajtású analóg lemezjátszó fekete

Az Onkyo CP-1050 egy újabb ok, amiért érdemes elõvenni és leporolni a régi lemezeket, vagy ha gyûjtõ és ma is vinyl-en hallgatja a legújabb megjelenéseket, ez a lemezjátszó mindenképp megállja a helyét. A kvarc vezérlésû, direkt meghajtásnak, az öntött alumínium tányérnak köszönhetõen a lehetõ legnagyobb pontossággal, egyenletes, nyávogás mentes hangzással adja vissza a pótolhatatlan analóg élményt. Alumínium S hangkar, precíz kiegyensúlyozó rendszer, szilárd MDF ház gondoskodik a szép, részletes, valósághû hangképrõl. A levehetõ fejnek (headshell) köszönhetõen akár stílusonként változtatható a hangszedõ, vagy csak egyszerûen egy ideálisabb hangképpel rendelkezõre cserélhetõ.199990 Ft

Rendelésre
Otthoni hifi - Hifufutár.hu