1. Tisztelt Vásárlóink! A koronavírusra való tekintettel a személyes átvételi lehetőséget megszüntettük és a bolt határozatlan ideig zárva tart.
  2. A rendelések fogadása folyamatos és változtatlan. Kérjük használják az utánvételes vagy előreutalásos vásárlási lehetőséget, mivel személyes átvételre nincs lehetőség. Köszönettel, Hifi Station Kft.

i-Connect HS Micro

Oehlbach - i-Connect HS Micro, HDMI - micro HDMI kábel, 1,8 méter, fekete színû, OB60091

Az Oehlbach i-Connect HS Micro egy háromcsillagos, kiváló minõségû és rendkívûl rugalmas HDMi kábel, amely egyik végén micro HDMI (D tipus), másik végén normál méretû HDMI dugót tartalmaz. Az adatátviteli sebesség akár 18Gbit/s, így az Ultra HD anyagok és a modern audio átviteli szabványok szempontjából korlátlan használatot tesz lehetõvé. A kíváló minõségû belsõ OFC, oxigénmentes, tiszta réz kábel, a hármas árnyékolás és a 24 karátos arannyal borított dugók garantálják a stabi és zavarmentes jelátvitelt - különösen a kritikus digitális jelek esetében. 4k Ultra HD 50/60Hz, 5.1 DTS HD, Dolby True HD képes többek között. Fekete színû. 1,8 méteres.3998 Ft

Raktáron: 4 db
Kábelek - Hifufutár.hu